НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Розбійний напад скоїла група підлітків в Одесі

Розбійний напад скоїла група підлітків в Одесі

Разбойное нападение совершила группа подростков в Одессе
Читати grad.ua у  

Подія сталася ввечері напередодні Нового року в одному зі скверів на території Пересипського району. Поліцейські встановили, що четверо фігурантів віком від 16-ти до 17-ти років підійшли до двох незнайомих хлопців того самого віку та спровокували з ними конфлікт.

Зловмисники побили юнаків, після чого один із правопорушників спрямував на них пістолет і з погрозою його застосування наказав віддати наявне в них майно. Один хлопець віддав гаманець із грошима, а в другого один зі зловмисників із плеча зірвав сумку, в якій, окрім іншого, знаходився мобільний телефон. Після скоєного нападники втекли, заволодівши майном потерпілих на загальну суму понад 36 тис. гривень.

Потерпілі розповіли про подію батькам, які й звернулися до поліції. Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські за кілька днів встановили особи та місцезнаходження нападників. Усі четверо одесити. За місцем проживання фігурантів поліцейські провели обшуки, під час яких вилучили частину викраденого майна, пістолет, ззовні схожий на пневматичний, який направили на експертизу, та інші речі, які вказують на причетність до розбою.

Фігурантам повідомили про підозру в розбійному нападі, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікують за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна. Наразі поліцейські вирішують питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу. Слідство триває.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: