НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Одесит похуліганив біля житлового комплексу в Аркадії

Одесит похуліганив біля житлового комплексу в Аркадії

Читати grad.ua у  

Інцидент стався сьогодні вранці поряд із багатоповерхівками на Генуезькій вулиці. Виконуючи замовлення, таксист доставив до пункту призначення пасажира, проте той передумав виходити. Чоловік вирішив їхати до іншого місця. Але отримавши відмову, пасажир вступив у словесну суперечку з водієм, нецензурно висловлювався на його адресу. Таксист все ж таки наполіг, щоб громадянин залишив салон автомобіля. Пасажир вийшов і двічі вистрілив із травматичного пістолета у бік таксі.

41-річний водій не постраждав. Про те, що сталося, він повідомив у поліцію. Правопорушника було затримано. У нього вилучили як речові докази гільзи та пістолет, які в рамках виробництва будуть направлені на експертизу.

Фігуранту повідомили йому про підозру за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України його підозрюють у хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку за мотивами явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю, вчиненою із застосуванням вогнепальної зброї. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 242 тис. 240 грн. Згідно з чинним законодавством, правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк до семи років. Слідство продовжується.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: