НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Випадкова зустріч двох знайомих закінчилася різаниною

Випадкова зустріч двох знайомих закінчилася різаниною

Случайная встреча двух знакомых закончилась поножовщиной
Читати grad.ua у  

Випадкова зустріч на вулиці двох знайомих переросла в конфлікт, подальшу бійку і заподіяння ножових поранень - один із чоловіків ударив іншого ножем у груди і втік. Про поранення містянина правоохоронцям повідомили медики, які госпіталізували його в лікарню та діагностували йому колото-різану рану грудної клітки та пневмоторакс. Наразі життю потерпілого нічого не загрожує.

Поліція встановила особу зловмисника, а слідчі затримали його в процесуальному порядку. Під час огляду місця події правоохоронці вилучили знаряддя злочину, якого зловмисник тікаючи позбувся, а також інші речі, що становлять інтерес для слідства.

Слідчий територіального підрозділу поліції Вадим Суботка, повідомив:

Ми зібрали достатню кількість доказів і під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили зловмиснику про підозру в заподіянні умисного тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння. Згідно з санкцією ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України йому загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі. За нашим клопотанням суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають.



Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: