НОВИНИ ГРАД » Новини » Нестійка та спекотна погода: яким буде перший тиждень літа

Нестійка та спекотна погода: яким буде перший тиждень літа

Неустойчивая и жаркая погода: какой будет первая неделя лета
Читати grad.ua у  

Цього тижня у більшості областей України прогнозується нестійка та спекотна погода. Однак у деяких регіонах очікують зливи з грозами, а подекуди й град. За прогнозами синоптиків сайту Meteoprog, погодні умови в Україні найближчими днями визначатимуться малоградієнтним полем зниженого тиску, лініями нестійкості та повітряною масою субтропічного походження. Через це температура буде вищою за норму.

У понеділок, 3 червня, по Одесі та області мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вдень прогріється до 25-27°. Температура морської води 20-21°.

Погода у вівторок, 4 червня, буде нестійкою. Очікуються короткочасні дощі з грозами. Вітер південний, 9-14 м/с. Температура вночі 15-20°, вдень 27-32°, в прибережній зоні 22-24°.

У середу, 5 червня, синоптикі прогнозують в Одесі та області мінливу хмарність. Вночі та вранці помірний дощ, гроза. Вітер південний, вдень західний, 9-14 м/с. Температура вночі 15-20°, вдень 25-30°.

У четвер та п'ятницю в Одесі та області без істотних опадів. Температура повітря вночі опуститься до 15-20 °, а вдень зросте до 26-31 °.

Варто додати, що за прогнозами синоптиків цього року температура у червні буде трохи вища за норму. Фактично це продовження тенденції зростання середніх температур упродовж останніх років.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: