НОВИНИ ГРАД » Новини » Спекотно до кінця літа: якою буде погода в Одесі з 28 серпня по 1 вересня

Спекотно до кінця літа: якою буде погода в Одесі з 28 серпня по 1 вересня

Спекотно до кінця літа: якою буде погода в Одесі з 28 серпня по 1 вересня
Читати grad.ua у  

У зв'язку з формуванням висотного антициклону та циркуляцією сухого тропічного повітря в його межах, над більшою частиною нашої країни протягом найближчого тижня переважатиме спекотна погода без істотних опадів. За даними Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, літо в Одесі закінчиться пекельною спекою.

Сьогодні, 28 серпня, в Україні очікується виснажлива спекотна погода. Однак вночі майже по усій території синоптики прогнозують короткочасні дощі та грози. В Одесі та області мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вдень +33 +38°.

У вівторок та середу синоптики так само прогнозують мінливу хмарність, без опадів. Вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря в нічний час становитиме +20 +25°. Вдень максимальна температура досягне +35°.

Послаблення сильної спеки варто чекати орієнтовно з четверга. Так, 31 серпня в Одесі та області можливий навіть короткочасний дощ. Стовпчики термометрів вночі покажуть +17 +22°, вдень +27 +32°.

У п'ятницю, 1 вересня, погода суттєво не відрізнятиметься від попереднього дня. Очікуються короткочасні дощі. Температура вночі +17 +22°, вдень температура повітря прогріється до +32°.

За даними синоптиків, у зв'язку з переважанням спекотної та сухої погоди, у більшості областей очікується найвищий рівень пожежної небезпеки (5 клас).


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: