НОВИНИ ГРАД » Новини » У Міноборони назвали дату, коли запрацює Е-кабінет військовозобов’язаного

У Міноборони назвали дату, коли запрацює Е-кабінет військовозобов’язаного

В Минобороны назвали дату, когда заработает Е-кабинет военнообязанного
Читати grad.ua у  

В Україні з 18 травня запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного. Цей застосунок дозволить швидко оновити свої дані. За словами заступниці міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерини Черногоренко, доступний він буде абсолютно всім громадянам країни.

За її словами, для того щоб оновити дані в е-кабінеті, потрібно буде завантажити мобільний застосунок, авторизуватися і внести необхідну інформацію.

Черногоренко уточнила, що військовозобов'язаним потрібно буде зареєструвати свої дані, а саме – номер телефону, електронну пошту та фактичну адресу проживання в трьох доступних форматах – у ТЦК і СП, через ЦНАП або через е-кабінет. Якщо у перших двох варіантах потрібно буде відвідувати установи, то через Е-кабінет зробити це можна буде навіть з-за кордону.

Заступниці міністра оборони України Катерина Черногоренко наголосила:

Ми працюємо над тим, щоб в застосунку була доступна ця дуже проста і зручна функція - авторизуватися, заповнити ці три «поля» і отримати одразу інформацію з бази військовозобов’язаних «Оберіг» для того, щоб передивитися, які дані є по тобі в реєстрі.

Зараз мобільний застосунок розроблюють, його можна буде завантажити в App Store і в Google Play Market.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: