НОВИНИ ГРАД » Новини » На завтра в Одесі прогнозують грозу

На завтра в Одесі прогнозують грозу

Завтра в Одессе прогнозируют грозу
Читати grad.ua у  

Вся справа в циклоні з Балкан. У деякі регіони України він приніс рясні опади та грози. До Одеси стихія не дійшла, але зміна погоди все ж таки відбудеться, повідомили в Гідрометцентрі Чорного та Азовського морів.

За інформацією синоптиків, суха спекотна погода, яка не властива для квітня, зміниться на більш прохолодну.

Завтра, 18 квітня по Одесі та області очікується хмарна погода, помірний дощ, вдень місцями гроза, вітер західний, 4м/с. Температура повітря знизиться - як по області до 11-16-ти, а іноді вночі до 8-ми градусів, так і в Одесі - до 14-16-ти. Така ж тенденція продовжиться і найближчими днями.  Однак уже 19 квітня балканський гість покине Україну. У п'ятницю буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів, температура прогріється до +18.

Що ближче до вікенду, то холоднішою буде погода. У деяких районах області вночі стовпчики термометрів можуть опуститися до позначки 4, і навіть до одного градуса тепла. Планувати відпочинок на пляжі наступних вихідних не варто - на заваді стануть дощі та прохолодна погода - вночі 4-9, вдень до +15 градусів, - повідомили в Гідрометцентрі Чорного та Азовського морів.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: