НОВИНИ ГРАД » Новини » Антициклон Peter диктує погоду в Одесі

Антициклон Peter диктує погоду в Одесі

Антициклон Peter диктует погоду в Одессе
Читати grad.ua у  

Антициклон Peter, який нещодавно прийшов на території України, так сумлінно виконує свої сонячні обов'язки, що не дає жодних шансів холодному атмосферному фронту з північного заходу. На наступні кілька днів фахівці прогнозують – мінливу хмарність, без істотних опадів.

12-го квітня по Одесі та області очікується мінлива хмарність, без опадів, вітер північний, 5 – 10 метрів на секунду, температура вночі +10 - 15 градусів, вдень 21-26 тепла. По місту Одеса температура вночі 12 – 15 градусів, вдень до 23-ох.

13-14 квітня очікується мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний 5 – 10 метрів на секунду, температура вночі 9 – 13 градусів, вдень 19 – 24.

Щодо початку робочого тижня, то в понеділок - вівторок буде без істотних опадів. Тепература вночі до 15 градусів, вдень до 29. У прибережній зоні повітря прогріється до 21.

Синоптики пояснюють, що така тепла і суха погода зумовлена впливом області підвищеного атмосферного тиску, тобто антициклону над регіоном. Денні температури наближаються до рекордних максимумів для цих днів. Однак, ближче до 17-го квітня очікується проходження атмосферних фронтів, а 19-го числа в північно-західній частині прогнозується циклон, який принесе короткочасне похолодання і вітри з півдня. Температура залишиться відносно високою.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: