НОВИНИ ГРАД » Новини » Одеса відзначає 80-ту річницю визволення міста від фашистських загарбників

Одеса відзначає 80-ту річницю визволення міста від фашистських загарбників

Одесса отмечает 80-ю годовщину освобождения города от фашистских захватчиков
Читати grad.ua у  

Сьогодні, 10 квітня 2024 року Одеса відзначає 80-ту річницю визволення міста від фашистських загарбників. З нагоди пам'ятної дати відбулись церемонії покладання квітів до пам'ятника Невідомому матросу на Алеї Слави та обеліску «Крила Перемоги» на площі Десятого квітня. Враховуючи постійну загрозу ворожих ударів, офіційні святкові заходи не проводяться.

Сьогодні у місті також посилили заходи безпеки. Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції в Одеській області. Правоохоронці перевірили меморіали на честь визволителів Одеси та прилеглу до них територію на наявність вибухових пристроїв та речовин. Вхід до них здійснюватиметься через пропускні пункти, аби не допустити осіб з речами і предметами, які можуть спричинити шкоду життю та здоров’ю людей.

Крім того біля Алеї Слави у цей день обмежили рух громадського транспорту. До 20:00 кінцеві зупинки автобусів №203 та №233 перенесли з парку Шевченка на кінцеву зупинку тролейбуса №3 - це ріг Лідерсовського бульвару та вулиці Базарної.

Правоохоронці також закликали одеситів не використовувати феєрверки, хлопавки та петарди та не приносити з собою символіку комуністичного, націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: