НОВИНИ ГРАД » Новини » В Україні визначили дати проведення національного мультипредметного тесту

В Україні визначили дати проведення національного мультипредметного тесту

В Украине определили даты проведения национального мультипредметного теста
Читати grad.ua у  

Міністерство освіти і науки затвердило календарний план організації та проведення національного мультипредметного тесту (НМТ) у 2024 році.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Тестування відбуватиметься під час основної та додаткової сесій: 14 травня - 25 червня й 11 - 19 липня відповідно.

Зазначається, що основний етап реєстрації для участі в основних сесіях НМТ триватиме з 14 березня до 11 квітня включно. З 15 квітня зареєстровані зможуть у персональному кабінеті вносити зміни, наприклад, змінити предмет.

А у додатковий період з 10 до 15 травня зареєструватися для проходження НМТ під час додаткових сесій зможуть ті, хто не зробив цього під час основного періоду реєстрації з поважних причин, і ті, кому відмовили в реєстрації в основний період. Зміни до реєстраційних даних можна буде внести до 19 травня.

З 8 травня зареєстровані учасники основних сесій НМТ зможуть завантажити зі своїх персональних кабінетів запрошення з датою, часом і місцем проведення НМТ. Учасники додаткових сесій дізнаються про це з 8 липня.

Результати НМТ за шкалою 100 - 200 балів розмістять у персональних кабінетах учасників до 2 липня, додаткових сесій - до 26 липня.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: