НОВИНИ ГРАД » Новини » Дорослі одесити почали більше хворіти на грип і ГРВІ

Дорослі одесити почали більше хворіти на грип і ГРВІ

Взрослые одесситы стали больше болеть гриппом и ОРВИ
Читати grad.ua у  

На Одещині за останній тиждень загальний рівень захворюваності зріс на 4,2% за рахунок дорослих, де фіксують зростання на 20%. Проте серед дитячого населення відмічалось зниження на 5,2%.

Повідомляє Одеський обласний центр контролю та профiлактики хвороб.

Інтенсивний показник, включно із COVID-19, становив 309,1 на 100 тисяч населення, що нижче епідемічного порогу на 41,9%, зазначають медики.
Вище середньообласного показника захворюваність на ГРВІ реєстрували в Одеському, Білгород-Дністровському та Роздільнянському районах.

На відміну від ГРВІ серед захворілих на COVID-19 переважало доросле населення, питома вага якого в загальній структурі складала до 85%, а серед них превалювали особи у віці 30-64 роки (65%).

Показник госпіталізації хворих на COVID-19, у порівнянні з попереднім тижнем, зріс на 17%. За останній тиждень зареєстровано 2 летальних випадки від коронавірусної хвороби (дорослі 55 та 82 роки).

На звітному тижні, за словами фахівців, спостерігалась одночасна циркуляція вірусів грипу А (не субтипований) та вірусів не грипозної етіології (адено-, рино- та РС-віруси, а також SARS CoV-2).


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: