НОВИНИ ГРАД » Новини » Як отримати допомогу на відновлення пошкодженого війною житла

Як отримати допомогу на відновлення пошкодженого війною житла

Як отримати допомогу на відновлення пошкодженого війною житла
Читати grad.ua у  

В Одесі відомо, що внаслідок ракетної атаки ввечері 5 листопада постраждали 32 житлові будинки: у Приморському районі міста - 10 будівель, у Хаджибейському - 22.

На місцях ліквідації наслідків ворожої атаки працюють міські оперативні штаби, які фіксують ушкодження та консультують мешканців щодо переліку документів для надання матеріальної допомоги з відновлення пошкодженого майна.

Співробітники районних адміністрацій разом з іншими комунальними службами на місці приймають заяви на оформлення матеріальної допомоги, надають консультації щодо пакету документів, який необхідно зібрати для оформлення допомоги.

У Хаджибейському районі штаб працює за адресою: вул. Чернишевського, 92. Він працюватиме протягом найближчих днів з 08:00 до 17:00.

Крім того, жителі постраждалих будинків можуть звертатися по допомогу і консультацію до Хаджибейської районної адміністрації за адресою: вул. Генерала Петрова, 22 з 08:30 до 17:00 або за телефонами:

  • (048) 734-95-28,
  • (048) 734-95-29.

У Приморському районі оперативний штаб працює за адресою: вул. Софіївська, 5. 

Так само одесити постраждалих будинків можуть звертатися по допомогу і консультацію до Приморської районної адміністрації за адресою: вул. Канатна, 134 з 08:30 до 17:30 або за телефоном:

  • (048) 705-75-00.

Для отримання матеріальної допомоги на проведення заміни віконних блоків, заміну пошкодженого скління, заміну металевих вхідних дверей необхідно надати пакет документів до районної адміністрації:

  • заяву віакт обстеження, заповнений і спільно підписаний власником житла, представниками ОСББ або керуючої компанії;
  • копія паспорта та податкового коду, правовстановлюючих документів на квартиру;
  • роздруковані чорно-білі фото всіх пошкоджень.
  • д власника/користувача (у разі, якщо квартира не приватизована);
  • Бажано додати висновок фахівця щодо заміни вікон/скління/вхідних дверей, із зазначенням, чи потрібна заміна віконного блоку, чи тільки склопакетів, кількість і розміри.

компенсация 


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: