НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одесі пiд час розбору завалiв знайшли тiло загиблого чоловiка

В Одесі пiд час розбору завалiв знайшли тiло загиблого чоловiка

В Одесі пiд час розбору завалiв знайшли тiло загиблого чоловiка
Читати grad.ua у  

Країна-терорист третю ніч поспіль вдається до потужної ракетно-дронової атаки по півдню України. Про це повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер. Сили протиповітряної оборони працювали максимально потужно, знищивши на Одещині всі 12 «Шахедів» та 2«Калібри». На жаль, не всі ракети вдалось знищити, зокрема, надскладні для ураження надзвукові ракети типу Х-22 та «Онікс».

За словами очільника області, атакувавши саме порти зернової угоди, завдавши пошкоджень портовій інфраструктурі, терористи влучили також в об'єкти цивільної інфраструктури, які ніяк не повʼязані з портами. Зруйнували адмінбудівлю в середмісті Одеси, де вибуховою хвилею пошкоджено ще кілька будинків, в тому числі житлових. 4 місцевих мешканці отримали поранення, серед них 1 дитина.

Ще 1 людину в ході рошуково-рятувальної операції виявили під завалами загиблою. Це 21-річний охоронець цивільної будівлі.

В складських приміщенях одного з підприємств Одещини, куди також поцілив ворог, спалахнула пожежа. Постраждав цивільний працівник. Рятувальники оперативно приборкали вогонь.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: