НОВИНИ ГРАД » Новини » Керівництво АМПУ притягнуть до відповідальності за службову недбалість зі збитками в майже 500 млн гривень

Керівництво АМПУ притягнуть до відповідальності за службову недбалість зі збитками в майже 500 млн гривень

Керівництво АМПУ притягнуть до відповідальності за службову недбалість зі збитками в майже 500 млн гривень
Читати grad.ua у  

Завершено досудове розслідування та передано до суду справу стосовно керівництва Южненської філії ДП «Адміністрація морських портів України» за обвинуваченням у службовій недбалості, яка призвела до нанесення збитків державному підприємству. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

Керівництво АМПУ притягнуть до відповідальності за службову недбалістьПосадовці в травні 2017 року уклали договір підряду на виконання днопоглиблювальних робіт в акваторії морського порту «Південний». В межах контракту вони прийняли та оплатили роботи за завищеною ціною. Це призвело до нанесення збитків державному підприємству на суму майже 100 млн гривень.

Керівництво АМПУ притягнуть до відповідальності за службову недбалість_1 Крім того, наразі триває досудове розслідування за фактом вчинення цими ж посадовцями аналогічного злочину. Їх дії призвели до нанесення збитків держпідприємству на 360 млн гривень.

Правоохоронці провели обшуки за місцем проживання чиновників та повідомили про нову підозру керівнику та двом посадовцям держпідприємства.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: