НОВИНИ ГРАД » Новини » Одеситам виділили адресну матеріальну допомогу

Одеситам виділили адресну матеріальну допомогу

Одеситам виділили адресну матеріальну допомогу
Читати grad.ua у  

В Одеській міськраді виділили близько 27 млн гривень на допомогу містянам, чиї квартири постраждали внаслідок ворожих атак. По таку допомогу в Пересипському районі звернулися мешканці 7 багатоповерхівок, а в Приморському районі – мешканці 21 житлового будинку. Також були зафіксовані пошкодження в 93 квартирах семи будинків в Хаджибейському районі. Геннадій Труханов, міський голова Одеси, виступаючи на сесії наголосив:

Згідно з наданими заявками потрібно біля 20 млн гривень, в наявності в районних адміністраціях є 4 млн грн, то ж сьогодні пропонується внести зміни в міську цільову програму та міськбюджет щоб допомога надійшла всім хто її потребує. А також передбачити кошти на допомогу іншим одеситам які можуть опинитися в складних життєвих обставинах. Всього пропонується збільшити функціонування соц програми на 27 млн гривень. А в результаті перерозподілу коштів в середині програми на відшкодування постраждалим плануєтьсмя виділити 39 млн. 

У ході сесії додали, що 20 мільйонів гривень підуть на компенсації за зруйноване житло мешканцям Приморського району міста та сім мільйонів гривень постраждалим у Пересипському районі.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: