НОВИНИ ГРАД » Новини » Отримати допомогу та оформити документи переселенці можуть у Центрі соцслужб Одеської міськради

Отримати допомогу та оформити документи переселенці можуть у Центрі соцслужб Одеської міськради

Отримати допомогу та оформити документи переселенці можуть у Центрі соцслужб Одеської міськради
Читати grad.ua у  

Одеса стала притулком для десятків тисяч людей, які вимушені тікати з окупованих регіонів країни та місць, де йдуть повномасштабні бойові дії. Отримати допомогу та оформити документи переселенці можуть у Центрі соціальних служб Одеської міськради, який нещодавно отримав цільову пожертву у розмірі півтора млн гривень. За отримані кошти придбано товари першої необхідності, зокрема постільну білизну, набори рушників, пральний порошок. Для отримання помощи необхідний набір документів: паспорт, код та посвідчення переселенця.

Допомогу у центрі надають як переселенцям, так і одеситам, хто опинився у складній життєвій ситуації, людям з інвалідністю та багатодітним сім'ям. Співробітники кажуть, - за допомогою звертаються багато людей. Кожен має свою історію.

Працівники центру соціальних служб Одеської міськради розповідають, що вже понад 500 осіб отримали гуманітарну допомогу.

Переселенці розповідають, що гостинна Одеса у дні війни стала для них для них другим домом. Але все ж таки тимчасовим. І вони сподіваються, що вже скоро зможуть повернутися до себе додому.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: