НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одесі продовжують боротьбу з колаборантами

В Одесі продовжують боротьбу з колаборантами

В Одесі продовжують боротьбу з колаборантами
Читати grad.ua у  

Правоохоронці Одеси за минулі вихідні затримали чотирьох поціновувачів «руського миру» та любителів фотографувати об’єкти інфраструктури –повідомляє речниця патрульної поліції міста Алла Марченко.

У минулу суботу в Малиновському районі патрульні поліцейські затримали чоловіка, який фотографував один з об’єктів інфраструктури. У його телефоні знайшли декілька фото об’єктів критичної інфраструктури та переписку з абонентами з Росії.

Ще двох осіб затримали в Приморському районі коли вони також намагалися фотографувати об’єкти інфраструктури міста. А в Київському районі міста зупинили чоловіка в телефоні якого було безліч телеграм-каналів країни-агресора, а також канали збуту наркотичних речовин.

Крім того, у будинку на Великій Арнаутській, під час виклику на повідомлення про гучну музику патрульними поліцейськими було виявлено 30 горщиків з марихуаною.

Загалом, за вихідні патрульні опрацювали 1997 повідомлень, перевірили 67 підозрілих осіб, до відділків поліції доставили 24 порушника комендантської години та виявили 31 нетверезого водія та 6 людей з наркотичними речовинами.

 


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: