НОВИНИ ГРАД » Новини » Одеський шкірно-венерологічний диспансер приймає на лікування переселенців

Одеський шкірно-венерологічний диспансер приймає на лікування переселенців

Одеський шкірно-венерологічний диспансер приймає на лікування переселенців
Читати grad.ua у  

Одеський шкірно-венерологічний диспансер і у війну продовжує приймати пацієнтів – мешканців області та переселенців.

Пацієнти з гострими симптомами псоріазу потребують стаціонарного лікування, – розповідає завідувачка відділення. До нього входить обробка висипань вранці та ввечері та низка інших процедур.

В одеському шкірно-венерологічному диспансері надають широкий спектр послуг. Це лікування та діагностика всіх видів шкірно-венерологічних захворювань. У тому числі лікування проходять і діти з тяжкими аутоімунними захворюваннями.

Також у диспансері є хірургічний кабінет, де видаляють всі види доброякісних новоутворень шкіри.

На сесії Одеської обласної ради депутати проголосували за поєднання шкірвендиспансеру та клінічного протипухлинного центру. Але не у всіх це рішення викликало позитивну реакцію.

Частина медичних працівників шкірвена не хочуть ставати підрозділом протипухлинного центру. Аргументують це тим, що можуть втратити стаціонар, а багато співробітників взагалі втратять роботу.

Питання, як проходитиме лікування пацієнтів, які не мають онкологічних захворювань шкіри, – вже вирішується, каже В'ячеслав Полясний, директор клінічного протипухлинного центру, з яким планують об'єднати обласний шкірвен диспансер.

Додамо, об'єднання двох медустанов згідно з рішенням планують завершити до кінця літа.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: