Новини Одеси 22.07.2022

Новини Одеси 22.07.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

На сесії Одеської обласної ради депутати проголосували за об'єднання шкірвендиспансеру та клінічного протипухлинного центру. Аргументуючи це покращенням якості роботи майбутньої єдиної установи, а також стабільною заробітною платою для медичних працівників. Не всі таке рішення депутатів обласних зборів викликало позитивну реакцію.

22-23 липня у південній частині України – надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Одеські рятувальники нагадують мешканцям регіону бути обережними, адже в цей час значно зростає ризик займання в екосистемах.

"Діти малюють світ". На атмосферній зеленій території одеської митниці провели творчий захід для молодих художників.

Під час війни у ​​найбільш уразливому становищі опиняються діти. Дізнатись про свої права в Одесі малюки можуть у Центрі соціальних послуг, де для них проводять уроки правового виховання.

В оперативному командуванні «Південь» повідомляють, що через шторм у Чорному морі збільшується небезпека, пов'язана з мінами, що дрейфують.

Війна вплинула на всі сфери життя українців, у тому числі і на ринок праці. Як знайти роботу безпечно і не потрапити на вудку брехунів, дізнавалися наші кореспонденти.

Події

На Одещині співробітник ДСНС постраждав внаслідок ДТП. Рятувальники гасили пожежу в полі, один із них вийшов на задимлену дорогу та потрапив під колеса легкового автомобіля.

У Біляївці через непогашену цигарку ледь не згоріла квартира – постраждав чоловік.

На Одещині масштабну пожежу гасили на сміттєзвалищі. Люди не постраждали.

На Одещині затримали автозлодіїв.

У Київському районі затримали чоловіка, який фотографував об'єкти інфраструктури.

Диктор новин: Елена Астрахович

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: