НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одессе Юлии Тимошенко вручили символ власти

В Одессе Юлии Тимошенко вручили символ власти

В Одессе Юлии Тимошенко вручили символ власти
Читати grad.ua у  
Распечатанную на 3D принтере булаву и изготовленную тем же способом чашку с кофе преподнесли гостье Одессы, лидеру партии «Батькивщина» Юлии Тимошенко. Политик посетила первую и в Украине, и во всей Восточной Европе одесскую фабрику ЗD печати.
 
Юлия Тимошенко, лидер партии «Батькивщина»:
Просто гордість розпирає реально, і з нею важко впоратись з цією гордістю за Україну, за вас. Українці виходять на ринок з абсолютно новою продукцією – це просто щось унікальне.

Говорили на встрече и о развитии передовых технологий в целом. Юлия Тимошенко считает, что в этом секторе в недалеком будущем могут быть заняты от 150 до 200 тысяч украинцев. Но для успешного развития такой сферы деятельности необходимо усовершенствовать систему образования. В том числе особого внимания требует модернизация учебных заведений – подчеркивает политик.

Юлия Тимошенко, лидер партии «Батькивщина»:
Я дуже вірю в вас в усіх, хто працює в цій галузі, у нас по різним оцінкам від 150-ти до 200 тисяч в Україні можуть працювати в інноваційній системі розвитку України.

Новейшие технологии существенно влияют и на медицину. ЗD принтеры могут стать незаменимы в травматологии – говорят специалисты. 
– У них стопроцентная приживляемость.
– Стовідсоткова приживляємість, так?
– Состоит из тех же элементов, что и наша кость, но учитывая определенные возможности ЗD печати и структуру внутреннюю, он более прочный.
– Це прочніше ніж людська кістка?

Юлия Тимошенко, лидер партии «Батькивщина»:
Безумовно, ми ще не розвинули так економіку, як хотілось би, щоб можна було такі проекти робити самостійно за рахунок бюджетних ресурсів. І тому існують в світі прекрасні моделі експортного кредитування, тобто, країни, які мають обладнання, все, що треба на першому етапі, готові кредитувати Україну, причому, довгостроково – там до 10-ти років, причому там відсотки дуже маленькі.
 
Упростить налоги, сделать доступными кредиты, и их страхование – такие шаги на государственном уровне будут способствовать росту инновационного развития, убеждена Юлия Тимошенко.

Юлия Тимошенко, лидер партии «Батькивщина»:
Ну як ми можемо бути конкурентами, якщо весь світ видає під три відсотка річних, ну в середньому, а ми під 20 % річних, і ще і не отримаєш. Тому ми маємо якраз у новому курсі України, ми маємо повністю як замінити кредитну політику, як замінити роботу національного банку на ефективну, і тоді кредити будуть такі, і плюс ще довгостроковість кредиту, не можна за рік побудувати підприємство і знати, що ти все встиг, тобто, мінімум п’ять років, а в принципі до 10-ти років – це нормальний процес, який вітається всім світом.

Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: