НОВИНИ ГРАД » Новини » Юлия Тимошенко в Южном: новый курс разрабатывали лучшие умы страны

Юлия Тимошенко в Южном: новый курс разрабатывали лучшие умы страны

Юлия Тимошенко в Южном
Читати grad.ua у  
Реформирования требует не только банковско-финансовый сектор страны. В новом экономическом курсе, разработанном командой Юлии Тимошенко, учтены и пошагово прописаны все меры, способные вывести Украину на новую орбиту экономического развития – подчеркнула лидер партии «Батькивщина». Что необходимо предпринять и какие приоритеты видит «Батькивщина», лидер партии говорила на встрече в городе Южный.

Юлия Тимошенко, лидер партии «Батькивщина»:
Зібрали кращих інтелектуалів України: економістів, фінансистів, правознавців, конституціоналістів для того, щоб ми могли накреслити такий шлях, який зроблений Україною, зроблений для України, і який точно буде ефективно працювати. І такий шлях, от, він зараз у мене в руках. Ми подивилися, як зробити так, щоб докорінно поміняти систему, і над цим працювали конституціоналісти багато років. Це нова конституція, яка повертає можливість країні жити. Тому що в цій системі влади, яка є сьогодні, людина абсолютно незахищена, вона безправна, вона принижена.

Защитить всех украинцев, остановить поток отъезжающих за границу на заработки, возродить экономику, внести инновации в медицину и образование – это так же возможно при использовании нового курса Украины, уверена Юлия Тимошенко.

Зараз у нас знову є шанс з вами, тому що Новий курс України – він передбачає докорінне перевлаштування нашої країни. Ви розумієте, тут не гасла, а тут прописано з першого дня практично поденний план-графік роботи, як витягувати країну з цього небуття. І там сильна економічна програма, сильна соціальна програма, і там, повірте мені, для молоді передбачені такі кроки, які вже змінять для молоді багато чого, і їй не треба буде їхати шукати десь життя в світі інше, а вони сьогодні всі майже дивляться за межі України. 

Для запуска промышленности, подчеркивает народный депутат, нужны не только экономические составляющие, но главное – политическая воля.

Наприклад, щоб запустити тільки Припортовий завод, треба тільки вентиль відкрити, скільки часу треба, щоб відкрити вентиль, коли не домовляєшся за корупційні відкати? Ну я не знаю, тиждень, укласти угоди, все зробити, запустити, тиждень. І так по всій країні наші підприємства. Величезна кількість підприємств просто стоїть безглуздо. Ми будемо піднімати нашу промисловість і модернізовувати її дуже швидко, тому що для цього є всі передумови. 

Диалог с политиком касался многих направлений жизни страны. Не обошли стороной и проблемы переселенцев, лишившихся не только привычного образа жизни, но и крыши над головой. О квартирах мечтают и молодые семьи. Лидер «Батькивщины» подчеркивает – социальное жилье и достойная зарплата решат и эту проблему.

В світі існують страхові компанії, і ми таку в Україні відкриємо, яка страхує для банка ризики, і люди зможуть відкрити іпотечний кредит під купівлю житла без першого внеску. Друге, що є важливим, на який термін дається кредит під купівлю квартирі – він називається іпотечним. Відсьогодні в Україні дається на 3 максимум 5 років, людина тягне повернути. Ми зробимо довгострокове кредитування.

Новый курс Украины, разработанный командой профессионалов, способен полностью изменить параметры состояния страны и вывести ее на качественно новый уровень развития – уверена лидер «Батькивщины» Юлия Тимошенко.
Определились ли вы со своим выбором?
ДА
НЕТ
ДА 0%
НЕТ 0%
+35

Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: