НОВИНИ ГРАД » Новини » Юлия Тимошенко: «Батьківщина» не будет объединяться ни с одной партией

Юлия Тимошенко: «Батьківщина» не будет объединяться ни с одной партией

Юлия Тимошенко
Читати grad.ua у  
В Одессе лидер «Батьківщины» Юлия Тимошенко еще раз подчеркнула – ее политическая сила не  будет объединяться на выборах  ни с одной партией в стране и на президентских  выборах «Батьківщина» поддержит только своего кандидата. 

Юлия Тимошенко, лидер политической партии «Батьківщина»:
Партія «Батьківщина» не буде більше об’єднуватися з жодною іншою політичною партією. Ми не будемо нікого підтримувати на президентських виборах крім кандидата від нашої політичної сили. Все моє життя свідчить про те, що не можна, категорично не можна одному політику брати відповідальність за іншого політика

Общение лидера БЮТ в Одессе с политико-экономической региональной элитой включало обсуждение нового плана Юлии Тимошенко  переформатирования страны,  концепции нового общественного договора и новой народной конституции. Но в первую очередь лидер «Батькивщины» говорила о проблемах региона. Юлия Тимошенко провела несколько встреч с представителями портовой отрасли. 
 
Емоції після спілкування з великою кількістю представників профспілок, працівників Одеських портів, я просто відчуваю наскільки глобально в Країні в кожну клітину зайшла така високовладна корупція, тому що те що відбувається в портах, може відбуватись тільки при повній підтримці президента, і при повному управлінні з адміністрації президента.

Остання крапля, про яку я зараз почула, просто це крапля, яка вже переповнює всі межі просто - це те, що збираються віддавати наші працюючі українські порти в концесію.

Це по суті приватизація безкоштовна, на корупційній основі передається порт, а потім цей порт, його прибуток просто споживається, ліквідується соціальна сфера, ліквідується вся інфраструктура, залишається тільки той мінімум, який дає прибутки, а все інше, те, що стосується життя людей, в тому числі і які працюють в портах, практично ліквідується.

Юлия Тимошенко уверена - такие действия власти необходимо остановить. Подготовленный законопроект о передачи портов в концессию не должен быть утвержден.
 
Ми разом з профспілками, які представляють порти, разом з одеським припортовим заводом, з колективом, з представниками колективу складемо план першочергових дій для того щоб захистити існування Державної інфраструктури і державного заводу.

Цей план першочергових дій наша команда буде реалізовувати ще знаходячись в опозиції, тому що ми знаємо, на які больові точки цієї влади натиснути. Просто боляче, що після Другої революції, після виборів і перевиборів, після всих зусиль, які люди доклали, ми повернулися ще до гіршого управління країною, ще до більш корумпованої системи, ніж була до Революції Гідності.

Тому будемо зупиняти, як зможемо, але ми також з колективами портів будемо складати покроковий план, який увійде до складу нового економічного курсу як піднімати портове господарство після президентських виборів і ми будемо знати, як нам діяти в перший, другий і третій день після перемоги для того, щоби поновити всю потужність і всю ефективність українських портів, які мусять працювати на користь держави, на користь колективів і на користь громад, де ці порти розташовані.

Для работы на  пользу стране  и всем украинцам должна идти  и деятельность всей вертикали власти – подчеркнула лидер «Батькивщины». Юлия Тимошенко уверена, что она и команда БЮТ знает, как этого добиться.

Новій суспільний договір потрібен для того, щоби дуже лаконічно, дуже чітко прописати умови в яких хоче жити українське суспільство, після того, як можна буде владу перезавантажити і на базі цього нового суспільного договору, буде складатися проект Конституції, який я глибоко переконана, прибере більшість вад, з якими сьогодні живе і працює державна влада, посилить місцеве самоврядування і саме головне, зробить так щоби люди хоч якось вплавали на управління своєю країною, на своє власне життя.

Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: