НОВИНИ ГРАД » Новини » Бювет на Кримському бульварі відкрито після ремонту

Бювет на Кримському бульварі відкрито після ремонту

Бювет на Крымском бульваре открыт после ремонта
Читати grad.ua у  

Капітальний ремонт бювету у Пересипському районі Одеси тривав 11 місяців. В рамках капремонту було виконано роботи з буріння артезіанської свердловини, проведено монтажні роботи з встановлення водообробного обладнання та прокладено новий трубопровід від артезіанської свердловини до технологічного приміщення бюветного комплексу. Також фахівцями підприємства проведено пусконалагоджувальні роботи в режимі стандартного та альтернативного енергопостачання, повідомили в КП «Сервісний центр», що обслуговує міські бювети.

Бювет на Кримському бульварі поки що єдиний на селищі Котовського. У середньому він щодня дає близько 12-14 кубів води та працює з 08:00 до 20:00.

У березні поточного року було ухвалено рішення про будівництво ще одного бюветного комплексу у Пересипському районі. Він буде розташований на території скверу біля кінотеатру "Зоряний". Нині вже розпочалися роботи.

Загалом на території Одеси знаходиться 16 бюветних комплексів із глибиною свердловин від 111 до 149 метрів. Відповідно до розрахунків КП «Сервісний центр», у середньому 45 тисяч мешканців міста щодня користуються послугами бюветних комплексів. Середнє споживання води у одному бюветі становить 8 – 12 м куб.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: