НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одесі збудують новий бюветний комплекс

В Одесі збудують новий бюветний комплекс

В Одессе построят новый бюветный комплекс
Читати grad.ua у  

У Пересипському районі у сквері «Зоряний» найближчими днями розпочнеться будівництво нового бюветного комплексу. Департаментом екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради завершено проєктування та отримані необхідні дозвільні документи. З бюджета міської ради на будівництво виділили 15 млн 491 тисячу гривень. Повідомили в Одеській міській раді.

Вже найближчими днями будівельники розпочнуть буріння артезіанської свердловини, але спочатку буде встановлено тимчасовий паркан і влаштовано тимчасову дорогу для проїзду спецтехніки. Проєктом також передбачено зведення технічної будівлі бюветного комплексу, облаштування розподільчого пункту водопостачання та будівництво технічних приміщень для персоналу, придбання та встановлення обладнання з доочищення води, створення зони санітарної охорони навколо свердловини.

У мерії зазначили, що під час будівельних робіт можливе знесення деяких зелених насаджень, які будуть відновлені під час заходів благоустрою та озеленення. Роботи планують завершити до кінця травня 2025 року.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: