НОВИНИ ГРАД » Новини » Одеський регіон зазнав ворожої атаки

Одеський регіон зазнав ворожої атаки

Одесский регион подвергся вражеской атаке
Читати grad.ua у  

Метою ворога стала портова інфраструктура. Увечері 7 жовтня балістичною ракетою ворог потрапив до цивільного судна під прапором Палау.

Як повідомляє голова ОВА Олег Кіпер, загинув 60-річний українець, працівник приватної компанії, що обробляє вантажі. Ще п'ятеро іноземних громадян постраждали. Четверо їх у стані середнього ступеня тяжкості, один – легкої. Їм надається необхідна допомога.

За словами голови ОВА, це ще одна спроба зірвати роботу Українського зернового коридору. Останні кілька днів це вже друга атака цивільного судна в портах Одеської області. Правоохоронці фіксують наслідки чергового ракетного удару.

З півночі 8 жовтня протягом чотирьох годин ворог тероризував Одещину ударними безпілотниками. За словами олега Кіппера, сили протиповітряної оборони знищили більшість «шахедів».

На щастя, обійшлося без людських жертв та постраждалих. У Чорноморську, внаслідок атаки, сталося займання квартир на 4-му, 5-му та 6-му поверхах. Пожежу площею 100 м2 оперативно ліквідували пожежники.

Також в Одеському районі пошкоджено перекриття та стіни адміністративно-виробничої будівлі з подальшим займанням, вогонь на площі 50 кв.м було ліквідовано. Ще один безпілотник упав на відкритій місцевості.

Мер Чорноморська розповів детальніше про наслідки нічної атаки «шахедів» на місто.

 


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: