НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одеській ОВА повідомили про стан постраждалих після вчорашньої атаки

В Одеській ОВА повідомили про стан постраждалих після вчорашньої атаки

В Одесской ОВА сообщили о состоянии пострадавших после вчерашней атаки
Читати grad.ua у  

Внаслідок вчорашньої ракетної атаки по Одеському району семеро людей, які отримали поранення, продовжують перебувати в лікарнях. З них двоє людей у стані середнього ступеня важкості, четверо у важкому та одна жінка у вкрай важкому стані. Медики надають їм всю необхідну допомогу. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Нагадаємо, вчора ворог наніс ракетний удар по Одеському району. Під ударом опинилася цивільна портова інфраструктура. Пошкоджені портові споруди та адміністративно-побутові приміщення. Внаслідок ракетної атаки загинула 46-річна жінка, семеро мирних мешканців отримали поранення.

Очільник області додав, що вночі, 5 липня, ворог також атакував Одещину ударними безпілотниками. Внаслідок падіння БпЛА пошкоджено асфальтне покриття дороги. Інформація щодо постраждалих не надходила.

Згодом у Силах оборони Півдня уточнили, що росіяни атакували дронами-камікадзе типу «Shahed» південні регіони, які маневрували по областях протягом  п’яти годин. Силами протиповітряної оборони знищено 17 дронів в небі над Одещиною, Миколаївщиною, Херсонщиною та Дніпропетровщиною.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: