НОВИНИ ГРАД » Новини » РФ атакувала Одеську область трьома хвилями БпЛА: є постраждалі

РФ атакувала Одеську область трьома хвилями БпЛА: є постраждалі

РФ атаковала Одесскую область тремя волнами БпЛА: есть пострадавшие
Читати grad.ua у  

Протягом всієї ночі ворог тероризував південні регіони дроновими атаками. Трьома хвилями тривалістю півтори, дві з половиною і знов півтори години ворог атакував Одещину БпЛА типу «Shahed». Повідомили у Силах оборони півдня.

Як розповіли військоіві, першу хвилю спрямував по обласному центру. Всі 9 дронів знищили підрозділи протиповітряної оборони. Однак, уламками одного зі збитих БпЛА було пошкоджено технічну споруду припортової інфраструктури, поранення отримав один з працівників підприємства. За словами очільника Одеської ОВА Олега Кіпера, чоловік отримав осколкове поранення, його госпіталізовано.

Другу і третю хвилі атак ворог спрямовував по припортовій інфраструктурі Подунав’я. Тут вдалось знищити 12 дронів. Зазначається, що ворожі безпілотники поцілили в припортові об’єкти, там поранено 3 водіїв-далекобійників. Кіпер додав, що всі вони отримали чисельні осколкові поранення та мінно-вибухові травми і були госпіталізовані. Один із постраждалих у важкому стані, лікарі надають всю необхідну допомогу.

Також окупанти атакували цивільну інфраструктуру Ізмаїла, у місті понівечено технічні приміщення промислових і сервісних об’єктів, пошкоджено дорожнє покриття, вантажні та легкові автівки, в кількох житлових будинках вибити вікна, побито фасади та дахи.

На території Ізмаїльського району внаслідок падіння уламків збитого дрона сталася пожежа у приватному будинку і гаражі. Інформації про постраждалих не надходило, додали військові.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: