НОВИНИ ГРАД » Новини » Вранці ворог здійснив ракетний удар по Одещині

Вранці ворог здійснив ракетний удар по Одещині

Утром враг нанес ракетный удар по Одесской области
Читати grad.ua у  

Сьогодні вранці, 26 серпня, ворог атакував ракетами Одеську область. Ціль терористів - енергетична та цивільна інфраструктура регіону. Про це повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер. Внаслідок атаки четверо людей отримали поранення, серед них 10-річний хлопчик.

Троє постраждалих, зокрема й дитина, госпіталізовані у стані середнього ступеня важкості. Їм надається вся необхідна допомога. За словами Кіпера внаслідок падіння уламків ракет пошкоджено приватні будинки та велика кількість автотранспорту. Також в Одеському районі є збої в роботі електроенергії. Наразі всі відповідні служби усувають наслідки атаки росіян. Правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину агресора проти цивільного населення.

Зранку 26 серпня російські війська масовано атакують Україну ракетами та дронами. Окупанти вкотре цілили по об’єктах енергетичної інфраструктури, постраждали 15 областей. Ворог застосував різні види озброєння, зокрема дрони, крилаті та аеробалістичні ракети.

Вибухи лунали, зокрема, у Києві, Харкові, Хмельницькому, Луцьку, Кропивницькому та інших містах. Унаслідок обстрілу відомо про щонайменше трьох загиблих: у Луцьку, на Дніпропетровщині та Запоріжжі.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: