НОВИНИ ГРАД » Новини » Внаслідок вечірньої атаки на Одещину загинули 4 та поранені 14 людей

Внаслідок вечірньої атаки на Одещину загинули 4 та поранені 14 людей

В результате вечерней атаки на Одесскую область погибли 4 и ранены 14 человек
Читати grad.ua у  

Вчора, 10 квітня, у 80 річницю визволення Одеси від фашистських загарбників, ворог атакував Одещину ракетами та дронами, б’ючи по об’єктах цивільної, енергетичної, транспортної інфраструктури.

Внаслідок вечірньої ракетної атаки росіян на Одеський район загинуло четверо людей, серед них десятирічна дівчинка. Ще чотирнадцятеро людей отримали травми різного ступеня тяжкості. Зокрема, 4-річна дівчинка, яка отримала уламкові поранення спини й контузію.

Люди в автівках і пішки прямували наприкінці робочого дня додому та стали жертвами підступного подвійного удару. Про це повідомилили у Силах оборони півдня. Зазначається, що Одещина опинилася під атакою балістичних ракет, попередньо, росіяни вдарили «Іскандер-М».

Одеська обласна прокуратура повідомила, що російські війська вдарили по транспортно-логістичній інфраструктурі регіону, зачепило вантажівки, що були поруч. Окупанти також влучили по АЗС - там виникла пожежа, яку оперативно ліквідували вогнеборці. Крім того, понівечені крамниці, складські приміщення, адміністративні й приватні будинки.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: