НОВИНИ ГРАД » Новини » Скандальне будівництво: біля одеського «Будинку-стіни» з'явився новий об'єкт

Скандальне будівництво: біля одеського «Будинку-стіни» з'явився новий об'єкт

Скандальное строительство: у одесского «Дома-стены» появился новый объект
Читати grad.ua у  

Відновилися будівельні роботи за адресою Воронцовський провулок,6 у будинку, що примикає до знаменитого «будинку з однією стіною».
Ситуацію прокоментував начальник міського ДАБК Олександр Авдєєв. Він, зокрема, зазначив, що приміщенням володіє фізична особа на підставі Свідоцтва про право власності, від 06.10.2004.

Також інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю в Одеській області видано дозвіл на виконання будівельних робіт з реконструкції домоволодіння ще у березні 2011 року. Але міським управлінням ДАБК було заборонено проводити ці роботи у вересні 2017 року. Замовнику будівництва та генеральному підряднику вручено приписи про зупинення виконання будівельних робіт.

Проте нещодавно за адресою Воронцовський провулок,6 було поставлено будівельний навіс. У зв'язку із чим 4 жовтня за результатами проведеного комісійного обстеження складено акт про порушення. Усі матеріали передано до Приморської адміністрації. Наразі готується розпорядження на демонтаж цих самовільно побудованих елементів та конструкцій.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: