НОВИНИ ГРАД » Новини » У центрі Одеси звели нахаббуд просто посеред двору

У центрі Одеси звели нахаббуд просто посеред двору

На Ольгиевской построили нахалстрой прямо посреди двора
Читати grad.ua у  

Власники приміщень у дворі за адресою Ольгіївська, 21 звели величезний нахаббуд на місці невеликої прибудови просто посеред двору. Будівництво почали на місці житлового будинку та квартири, що належить двом фізичним особам.

За словами мешканців двору, спочатку чоловік обіцяв, що будинок буде двоповерховий і не виходитиме за межі колишньої будівлі. Проте наразі площа нахаббуду в чотири рази перевищує початкові розміри прибудови, і практично повністю займає двір.

Як повідомив начальник управління Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міськради Олександр Авдєєв, власники подали та зареєстрували ще 2018 року повідомлення про початок виконання будівельних робіт. Однак управлінням державного архітектурно-будівельного контролю роботи були зупинені через порушення. Проте вже під час війни власник вирішив добудувати ще один поверх.

В пʼятницю, 1 грудня, за ініціативою ДАБК на місці було проведено комісійне обстеження з участю представників управління, Приморської районної адміністрації та керуючої компанії «Порто-Франко», під час якого встановлено факт реконструкції житлового будинку, що розташований на внутрішньодворовій території з улаштуванням третього поверху.

У мерії додали, що управлінням вживаються заходи щодо скасування реєстрації повідомлення про початок виконання будівельних робіт від 26.09.2018 та демонтажу третього поверху.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: