НОВИНИ ГРАД » Новини » Нахаббуд на Ольгіївській: власник надбудови оштрафований

Нахаббуд на Ольгіївській: власник надбудови оштрафований

Нахалстрой на Ольгиевской: владелец надстройки оштрафован
Читати grad.ua у  

Управлінню державного архітектурно-будівельного контролю вдалося добитися проведення позапланової перевірки. Мова йде про незаконну забудову на Ольгіївській, 21, де власники приміщень добудували поверх посеред двору багатоквартирного будинку.

Повідомив начальник управління Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міськради Олександр Авдєєв.

За результатом перевірки було встановлено, що замовником будівництва наведено недостовірні дані в зареєстрованому повідомленні про початок виконання будівельних робіт. Тут побудовано двоповерхову залізобетонну конструкцію з колонами та перекриттями, а також підвальним приміщенням.

Незаконну забудову на Ольгіївській, 21

На замовника будівництва склали відповідний акт, протоколи про адміністративні правопорушення, видано припис про зупинення підготовчих та будівельних робіт та про усунення порушень вимог містобудівного законодавства, а ще накладено штраф.

Чиновник додав, що управління діяло разом з місцевими мешканцями. На підставі їх колективного звернення та комісійного обстеження ДАБКом було подано позовну заяву до суду про скасування реєстрації повідомлення про початок виконання будівельних робіт.

Незаконну забудову на Ольгіївській, 21_1

Окружний суд своїм рішенням від 12 березня припинив право на початок виконання будівельних робіт.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: