НОВИНИ ГРАД » Новини » Високі температури в Одесі протримаються до кінця серпня 

Високі температури в Одесі протримаються до кінця серпня 

Читати grad.ua у  

Досить тепле завершення літа і приємний за температурним фоном вересень, прогнозують фахівці Українського гідрометцентру. Про погодні умови в наступні кілька тижнів в інтерв'ю «ТРК ГРАД» розповіла начальниця відділу метеорологічних прогнозів Наталія Голеня:

Що стосується спеки, то нинішня спека, сподіваємося, що закінчиться 28-29 серпня. Там буде поступове зниження температури на початку вересня, але це такий попередній прогноз. А зазвичай останні 20 років у нас вересень досить теплий і навіть у першій половині - спекотний. І літо в нас закінчується здебільшого у 20-х числах, тобто 20 - 25 вересня, коли середня добова температура знижується нижче 15 градусів.

За словами фахівця, а також згідно з прогнозами європейських і світових центрів, розрахунок середньої місячної температури у вересні перебувають на рівні 1-го-2-х градусів вище за кліматичну норму. Ці дані також підтверджують прогнози українських фахівців про те, що вересень буде теплим за винятком 2-3-х, максимум 4-х днів із прохолодною погодою.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: