НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » 18-річну одеситку підозрюють у пограбуванні водія таксі

18-річну одеситку підозрюють у пограбуванні водія таксі

18-річну одеситку підозрюють у пограбуванні водія таксі
Читати grad.ua у  

В Одесі поліцейські затримали 18-річну городянку за підозрою у пограбуванні. Дівчина викликала таксі, а дорогою до пункту призначення попросила у водія 700 гривень готівкою за умови, що поверне цю суму переказом на його банківський рахунок. Довірливий таксист дав незнайомці не лише гроші, а й свій мобільний телефон для транзакції. Далі вона попросила зупинити автомобіль, вийшла і почала тікати.

Потерпілий спробував самостійно наздогнати зловмисницю, проте, коли вона зникла з поля зору, звернувся із заявою до поліції.

Правопорушницю затримали наступного дня. Як речовий доказ поліцейські вилучили у фігурантки гаджет таксиста, а ось його гроші вона витратила.

З'ясувалося, що 18-річна одеситка має судимість за шахрайство. Цього разу слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили її про підозру у пограбуванні, скоєному повторно у період воєнного стану. Цей злочин передбачено ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. За клопотанням слідчих суд на час проведення досудового розслідування помістив підозрювану під варту, повідомили у поліції.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: