НОВИНИ ГРАД » Статті » Друк книг від одного екземпляра – популярна послуга «ТАКІБУК»
Печать книг от «ТАКИБУК»
Читати grad.ua у  

Самостійне видання книжок давно стало звичним. Підприємства, виші, школи, викладачі, автори белетристики постійно замовляють друк книг у численних друкарнях. Ось тільки більшість друкарень з репутацією воліють брати великі замовлення виготовлення великих тиражів. Постає закономірне питання: що робити тим, хто хоче надрукувати книгу невеликим тиражем, від одного екземпляра. Вам допоможе книжкова друкарня «ТАКІБУК»!

Друк книг від одного екземпляра

Книжкова друкарня «ТАКИБУК» оснащена сучасним цифровим обладнанням, що дозволяє виготовляти книги необмеженим тиражем, від одного екземпляра, зберігати готовий макет нескінченно довго, з можливістю друку додаткового тиражу будь-якої миті.

Поліграфісти друкарні можуть реалізувати будь-які побажання автора. Замовник сам вибирає вид паперу, тип палітурки та спосіб з'єднання сторінок, причому, можливе виготовлення книги в кількох варіантах: по одному примірнику кожного виду, скажімо, для наочності або одночасного створення бюджетних та презентаційних примірників.

Відмінна риса роботи «ТАКИБУК» - негайне виконання замовлення. Надрукувати книгу в твердій палітурці за пару днів, в м'якій - за пару годин.

Хто замовляє друк книг від одного екземпляра

Друк книг від одного екземпляра – одна з найпопулярніших послуг у книжковій друкарні «ТАКІБУК». Її замовляють

  • батьки та вчителі школярів, яким потрібні один або кілька підручників;

  • викладачі спецкурсів у ЗВО;

  • підприємства, що видають ексклюзивну книгу до знаменної події;

  • батьки маленьких геніїв, які радують родичів і надихають автора на нові звершення;

  • початківці - це чудова можливість оцінити власні сили і познайомити близьких зі своєю роботою;

автори мемуарів, які бажають розповісти дітям та онукам свої спогади, переживання, враження: у вигляді книги, виданої в одному примірнику, вони не тільки зацікавлять того, кому адресовані, але й будуть бібліографічною рідкістю, доступною лише вузькому колу.

Додаткові послуги друкарні

Книжкова друкарня «ТАКИБУК» надає послуги з додрукарської підготовки книги, незалежно від тиражу. Це редагування рукопису досвідченими філологами, створення ексклюзивної обкладинки та ілюстративного матеріалу художниками-дизайнерами, а також формування оптимального макета верстальниками.

Ексклюзивна послуга «ТАКИБУК» – представлення книги широкої читацької аудиторії за допомогою інструментів міжнародної видавничої групи «ГЕЛЬВЕТИКА», частиною якої є друкарня.

Друк книг за доступною ціною в «ТАКІБУК»

Для послуги «Друк книг» ціна в «ТАКІБУК» розраховується клієнтом самостійно до оформлення замовлення. Для цього потрібно перейти до розділу меню «Калькулятори» та вказати бажані параметри майбутньої книги. Змінюючи їх, можна скоригувати вартість оформлення видання відповідно до бюджету.

Замовити друк книг у «ТАКІБУК» дуже просто: зателефонуйте за тел. +38 050 555-00-69, та менеджери негайно зв'яжуться з вами або перейдіть на сайті https://takibook.od.ua/ та зробіть прорахунок вартості самостійно онлайн.




Схожі новини

Коментарі