НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Друк на футболках: особливості технології та різновиди друку
Печать на футболках: особенности технологии и разновидности печати
Читати grad.ua у  

Друк на футболках

Друк на футболках – це потрібна послуга, яка дозволяє підкреслити індивідуальний смак або передати корпоративний стиль компанії. Оригінальні вироби з логотипом також можуть стати подарунком, що запам'ятовується для клієнтів і партнерів по бізнесу. Їх часто використовують у рекламних цілях для популяризації різних послуг та товарів.

Особливості технології друку на футболках

За допомогою друку можна швидко та просто наносити зображення на тканину. Завдяки використанню сучасних пристроїв друк на футболках можна робити досить швидко та у великому тиражі. Сучасний цифровий друк часто порівнюють із шовкографією на тканині. Вона дозволяє отримувати фотографічну якість принтів, які протягом тривалого часу зберігають свій первісний вигляд.

Друк на футболках не вимагає спеціальної підготовки та великих фінансових витрат. Вона здійснюється на виробах, зшитих із натуральних, сумішових та синтетичних тканин будь-яких відтінків. Готові зображення вважаються екологічно чистими, оскільки не викликають алергічних реакцій та інших проблем із здоров'ям.

Футболки з нанесеними принтами можна без будь-яких обмежень прати та гладити. Вони не вигоряють під дією сонячних променів та витримують різні механічні пошкодження. У процесі друку барвники проникають у тканину досить глибоко, тому за бажання можна створювати навіть двосторонні принти.

Різновиди друку на футболках

Спосібів нанесення печатки на футболки існує чимало. Кожен із таких способів має свої особливості та переваги.

  1. Флексодрук – полягає в нанесенні на матеріал дуже тонкої та гнучкої плівки з вибраним зображенням. Його закріплення здійснюється під впливом високої температури та тиску. За допомогою цієї методики можна створювати навіть ексклюзивні вироби в одному екземплярі.
  2. Термотрансфер – передбачає нанесення спеціальної плівки на поверхню тканини за допомогою термопресу. Особливістю цього методу є можливість отримання повнокольорового малюнка будь-якого відтінку.
  3. Термодрук передбачає нанесення малюнка на тканину за допомогою термопресу. Завдяки цьому методу можна друкувати малюнок на невеликих партіях футболок. Крім того, він підходить для друку на текстилі темних кольорів.
  4. Фотодрук – дозволяє прикрашати вироби принтами великих розмірів. Друк можливий на футболках будь-яких кольорів.
  5. Шовкотрафаретний друк – дозволяє наносити на одяг будь-які принти, стійкі до зовнішніх дій.

Переваги послуги

Друк на футболках дозволяє наносити на вироби різні принти та написи:

  • номери;
  • імена та прізвища;
  • логотипи;
  • фогорафії відомих людей;
  • зображення героїв фільмів або літературних творів;
  • абстракції;
  • персонажів коміксів та комп'ютерних ігор.

Футболки з печаткою підходять для повсякденного носіння. Крім того, їх можна одягати на різні громадські та корпоративні заходи. Вони гармонійно поєднуються з одягом, створеним у будь-яких сучасних стилях. Вироби помітно виділяють свого власника з натовпу людей та привертають увагу своїм незвичайним дизайном.




Схожі новини

Коментарі