НОВИНИ ГРАД » Статті » 5 рекомендацій, як не помилитися з вибором друкарні
5 рекомендация, как не ошибиться с выбором типографии
Читати grad.ua у  

Друкарські видання не втрачають своєї актуальності. Рекламна поліграфія залишається затребуваною послугою для бізнесу. Адже друкована продукція відрізняється величезною різноманітністю форматів та широкою сферою застосування. Якщо вас цікавить друкарня Київ, то ці поради допоможуть підібрати надійну компанію для довгострокового співробітництва.

Друкарня повного циклу

Тільки компанія з потужним власним виробництвом здатна створювати друковану продукцію "під ключ". Не завжди клієнти мають навіть можливість згорнути макет майбутньої поліграфії – і це завдання на себе також можуть взяти фахівці друкарні. Для співпраці варто підбирати виключно компанії, які готові гарантувати створення поліграфії на всіх етапах – від розробки шаблону до адресної доставки продукції. Клієнтам не доведеться самостійно шукати додаткових виконавців, що здешевлює та прискорює процес друку.

Перелік послуг, що надаються

Великий спектр послуг – це можливість замовляти продукцію, яка повністю відповідає запланованому клієнтом бюджету. Велика друкарня пропонує різні методи друку, види паперу, послуги післядрукарської обробки. Можна замовити як бюджетну поліграфію, так і виготовлення ексклюзивної іміджевої продукції.

Сучасна друкарня із власним потужним обладнанням займається не лише виготовленням звичних візиток, листівок, буклетів. Компанія може запропонувати багато рішень для бізнесу. Важливим інструментом маркетингу є наклейки, шильди, етикетки, наклейки.

Які види поліграфії для бізнесу підвищують лояльність клієнтів:

  • брендовані паперові пакети;
  • фірмові бланки для документів;
  • подарункові сертифікати;
  • блокноти із логотипами;
  • корпоративні конверти для поштового розсилання.

Полиграфия

Доступна вартість

Дрібні друкарні не можуть запропонувати клієнтам конкурентні ціни на ринку. Маючи тільки базові верстати для цифрового друку, вони не здатні брати в роботу великі і термінові замовлення. Тому віддають їх великим друкарням, накручуючи власну комісію. Для співпраці підбирайте компанії із потужним обладнанням. Вони можуть запропонувати різні види друку: офсетний та цифровий метод, шовкографію.

При великих тиражах завжди є можливість варіювати вартість друку. Тільки великі типографії здатні запропонувати оптові ціни та знижки постійним замовникам.

Відгуки про компанію

Вибирати варто друкарню, яка вже здобула на ринку відмінну репутацію та працює не менше десятиліття. За такий період компанія встигає сформувати надійний штат співробітників, практично реалізувати тисячі вдалих проектів, удосконалити свої методи роботи. Рекомендується промонітирувати відгуки замовників, переглянути оцінку компанії в Google. Нерідко відгуки викладають у соцмережах та на спеціалізованих тематичних форумах.

Можливість співпрацювати дистанційно

В Україні не так багато сучасних та надійних друкарень. І вони переважно локалізовані у столиці. Вибирайте компанію, з якою можна співпрацювати дистанційно – друкарня надсилає готову поліграфію по всій Україні.

Важливо, щоб для клієнтів було передбачено упрощену схему співробітництва. Макети можна надсилати в онлайн-форматі із зазначенням усіх вимог замовника. Щоб прискорити процес, важливо вибрати компанію, якою можна надсилати заявки на друк цілодобово. На сайті xprint.com.ua клієнти можуть самостійно вказати дані для виготовлення поліграфії, завантажити макет та оформити заявку будь-якої години.




Схожі новини

Коментарі