НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Вантажоперевезення в Києві та Київській області
Вантажоперевезення в Києві та Київській області
Читати grad.ua у  

Вантажоперевезення – це комплекс послуг, завдяки яким можна швидко та якісно доставити вантаж. Компанія Crown-Cars пропонує вантажоперевезення в межах міста Київ та Київської області будь-якої складності.

Цілісність вантажу, перевезення точно в термін, врахування особливостей вантажу – це основи роботи нашої компанії. Ми гарантуємо високу якість грузоперевезення Київ, тому Ви можете бути впевнені, що вантаж буде доставлений у відповідності до найвищих стандартів.

Переваги замовлення послуги вантажних перевезень в Києві та області

Фахівці компанії прораховують найзручніші шляхи транспортування, організовуючи оптимально логістичний процес. Професіоналізм та позитивний досвід наших співробітників дозволяє організовувати вантажні перевезення, із врахуванням Ваших побажань.

Перевагами замовлення послуг перевезення вантажу в Києві та Київській області в нашій компанії є наступні:

  • ми завжди дотримуємося слова і цінуємо час замовника;
  • індивідуальний підхід та врахування особливостей вантажу – запорука якісної доставки;
  • в нашому автопарку великий вибір вантажних автомобілів та автобусів – тому ми зможемо доставити будь-який вантаж або будь-яку кількість пасажирів;
  • вартість вантажних перевезень Вас приємно здивує;
  • ми перевеземо Ваш вантаж в цілісності, уникаючи пошкоджень під час транспортування та вантажно-розвантажувальних робіт;
  • доставка вантажу точно в терміни, узгоджені з клієнтом;
  • Ваше майно під час транспортування в руках досвідчених спеціалістів.

Наші співробітники допоможуть організувати домашній чи офісний переїзд в мінімальний термін та з мінімальними витратами. Також ми допоможемо перевезти обладнання, транспорт, техніку чи товари.

Вантажоперевезення в Києві та Київській області

Що включає послуга вантажних перевезень

Процес транспортування включає декілька послідовних етапів. Спочатку наші спеціалісти обговорюють с замовником особливості вантажу та побажань щодо транспортування. Потім ми підбираємо оптимальний вид транспорту для перевезення.

В автопарку нашої компанії представлені наступні автомобілі, в залежності від ваги вантажу: 1,5 т, 2,0 т, 3,0 т, 5,0 т, 10 т, 20 т. Тому Ви зможете транспортувати будь-який вантаж – будь-якої ваги та габаритів.

Наша компанія допоможе транспортувати:

  • меблі – шафи, дивани, крісла, столи;
  • техніку – побутову чи промислову;
  • мобільний бізнес;
  • різноманітний транспорт – мотоцикли, автомобілі тощо;
  • виробничі потужності.

Після того, як обраний вид транспорту, наші логісти розраховують оптимальний маршрут для перевезення, враховуючи особливості транспорту та бажаний час доставки. Після цього відбуваються вантажні роботи. Співробітники компанії допоможуть запакувати вантаж, враховуючи особливості конструкції. Це дозволяє уникнути проблем із пошкодженням вантажу.

На наступному етапі відбувається транспортування вантажу у вказане місце та його розвантаження. Наші спеціалісти допоможуть оптимізувати переїзд або транспортування товару, щоб доставити його з мінімальними витратами грошей та часу. Звертаючись до нашої компанії, ви можете бути впевнені в тому, що вантаж буде в цілісності.

За допомогою послуг вантажоперевезення, Ви звільняєте свій особистий час для вирішення інших питань. Окрім цього спеціалісти нашої компанії допоможуть зекономити Ваші кошти, максимально оптимізуючи процес перевезень.

Вантажоперевезення в Києві та Київській області




Схожі новини

Коментарі