НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Негабаритні міжнародні перевезення
Негабаритные международные перевозки
Читати grad.ua у  

Компанія «Ratrans» здійснює міжнародні негабаритні перевезення з огляду на особливості вантажу. Фахівці компанії прораховують найзручніші шляхи транспортування, організовуючи оптимально логістичний процес.

Цілісність вантажу, що доставляється, доставка точно в термін і мінімальна вартість – основи роботи нашої компанії Професіоналізм і позитивний досвід наших співробітників дозволяє організовувати негабаритні міжнародні перевезення відповідно до світових стандартів.

Ratrans – якісне перевезення негабаритних вантажів

За допомогою послуги негабаритного перевезення можна транспортувати такі вантажі:

  1. Будівельна техніка.
  2. Устаткування промислового призначення.
  3. Різний транспорт: авто, мото, водний транспорт.
  4. Різні преси та трансформатори.
  5. Мобільне виробництво.

Наша компанія надає повний спектр послуг у сфері міжнародних перевезень. Ми продумаємо спосіб доставки, підберемо найбільш підходящий транспорт для перевезення, супроводимо вантаж.

Міжнародне перевезення передбачає документальне оформлення. Тому ми пропонуємо митний супровід – оформляємо документацію для легального та законного перевезення вантажу через кордон.

Процес міжнародного транспортування негабаритних вантажів складається з кількох етапів. Перший крок – це підготовка документації відповідно до особливостей вантажу. Після цього фахівці компанії розробляють найоптимальніший маршрут.

На наступному етапі визначається транспорт відповідно до розмірів вантажу, враховуючи необхідність його кріплення для збереження цілісності. Після цього відбувається погодження транспортування з органами, які здійснюють контроль за перевезенням.

На наступному етапі здійснюються вантажні роботи та транспортування вантажу. Негабаритний вантаж доставляється у вказане місце та супроводжується у процесі транспортування. Тому у разі виникнення складнощів та питань під час перевезення наші фахівці швидко їх врегулюють.

Звертаючись до нашої компанії, ви можете бути впевнені, що вантаж буде легально доставлений у вказане місце без будь-яких затримок та проблем. Ми допоможемо перевезти ваш бізнес або відправити виготовлену продукцію відповідно до юридичних норм та вимог.




Схожі новини

Коментарі