НОВИНИ ГРАД » Статті » BorysenkoWatch: викуп та продаж швейцарських годинників
BorysenkoWatch: выкуп и продажа швейцарских часов
Читати grad.ua у  

Якісні наручні годинники – це не просто аксесуар, це ще й статусний предмет, який допомагає створити відповідний імідж людини. Багато моделей наручного годинника тривалий час зберігають свою актуальність і популярність, при цьому згодом багато хто хоче поміняти виріб на новий варіант. У такому випадку вам допоможе онлайн компанія borysenkowatch.com.ua, яка займається скуповуванням та продажем наручного годинника швейцарських брендів. Ви можете оперативно продати або купити швейцарські годинники відмінної якості за вигідною вартістю.

Перевагами компанії BorysenkoWatch є:

  • Оперативність – співробітники компанії працюють щодня – у будні, святкові та вихідні дні, тому швидко дадуть відповідь на ваш запит.
  • Адекватна оцінка – вартість годинника оцінюють професіонали, які багато років працюють у цій сфері, тому вартість виробу буде визначена максимально чесно.
  • Гарантія безпеки – компанія здійснює кожну угоду, умови якої будуть вигідні для клієнта.
  • Зручність та простота – угода відбувається швидко в режимі онлайн. Компанія співпрацює виключно із перевіреними партнерами.

Як продати швейцарські годинники?

Викуп годинників проводиться в три етапи:

  1. На першому етапі проводиться попередня оцінка годинника. Для цього вам необхідно відправити у зручний месенджер (наприклад, Viber, WhatsApp) якісні фотографії виробу та документів, що підтверджують оригінальність аксесуара. Фахівці, ґрунтуючись на цій інформації, повідомляють попередню вартість.
  2. Безпосередня оцінка виробу. Для більш точного визначення стану та оригінальності наручного годинника співробітники компанії оглядають аксесуар. На цьому етапі оголошується точна ціна годинника.
  3. Продаж швейцарських годинників. Провести зустріч можна в одному з великих міст – Київ, Львів, Запоріжжя, Дніпро, Миколаїв, Харків чи інше місто України.

Після погодження вартості товару відбувається оформлення угоди. Процедура викупу швейцарського годинника проходить прозоро, чесно і швидко.

Особливості вибору швейцарських годинників

Якщо ви хочете придбати якісни швейцарські годинники оригінальних брендів, заощадивши значну суму грошей, слід звернутися до компанії BorysenkoWatch, яка пропонує великий вибір оригінальних аксесуарів за прийнятною вартістю.

Ви можете ознайомитись з асортиментом виробів у каталозі на сайті компанії. Серед найбільш відомих брендів представлені такі як A. Lange & Söhne, Anonimo, Audemars Piguet, Blancpain, Bovet, Breguet, Breitling, Bulgari, Cartier, Chanel, Corum, Dior, Franc Vila, Jacob & Co, Montblanc, Porsche Design, Rolex , Zenithі багато інших.

Ви можете вибрати виріб у різному дизайнерському оформленні – з різного матеріалу корпусу та ремінця, різної форми, розміру та функціональних можливостей.




Схожі новини

Коментарі