НОВИНИ ГРАД » Статті » Оригінальний годинник Rolex: відмінні риси
Оригинальные часы Rolex: отличительные особенности
Читати grad.ua у  

У сучасному світі прийнято оцінювати успішність окремо взятої особистості не тільки за гарним костюмом та крутою машиною, але ще по годинах. У цій категорії аксесуарів величезний попит мають вироби бренду Rolex. Статусні особи вважають своїм обов'язком придбати дорогий хронометр цієї торгової марки ще й тому, що вони відрізняються фантастичною точністю. Але саме популярність продукції цієї компанії надихає шахраїв, які намагаються обдурити покупців низькопробними підробками. Тому пропонуємо вивчити кілька особливостей, за якими нескладно буде визначити оригінальний годинник Rolex.

До речі, продати золотий годинник вигідно можна буде у будь-який час – достатньо звернутись годинниковий ломбард VIPGOLD.

Головні прикмети швейцарського годинника

Якісні репліки брендового годинника точно повторюють властиві для оригінальних виробів зовнішні ознаки. Тому при виборі виробу слід звернути увагу на три основні ознаки:

  1. Як цокає годинник? У звичайного годинника секундна стрілка рухається ривками, тому цокання можна почути, приклавши таймер до вуха. Виробники елітних хронометрів використовують зовсім інші технології. Тому годинник Rolex, як вироби інших відомих брендів, не видає жодних звуків, оскільки їх стрілки рухаються плавно. За цією ознакою дуже легко відрізнити справжні Rolex від підробки.
  2. Рівномірний рух все тієї ж секундної стрілки – це друга ознака оригінального годинника. Точний механізм забезпечує рівно 8 рухів за одну секунду, що неможливо помітити неозброєним оком. Тому при купівлі дорогого таймера варто скористатися спеціальним обладнанням визначення характеру ходу стрілки. Але навіть у разі виявлення дрібних рухів механізму, не варто бити передчасно на сполох. Можливо, з екземпляром, що сподобався, все в порядку, і він дійсно кращими годинниковими майстрами відомої компанії.
  3. Зміна поточної дати. При ослабленому заводному механізмі можна вільно прокрутити стрілки назад, щоб змінити дату. Зазвичай це вдається виконати лише за шість рухів. У підроблених екземплярах доводиться виконати вдвічі більше рухів, оскільки головка механізму працює важко. Причому скопіювати цю особливість Rolex неможливо. Тому ця ознака визначення приналежності виробу до знаменитої торгової марки використовується найчастіше.

Якщо вас цікавить скуповування швейцарських годинників у Києві – зверніться до оцінювача ломбарду VIPGOLD – це ломбард, який пропонує ринкові ціни за брендові аксесуари.

І остання порада: купувати справжні швейцарські часи найкраще у самого виробника. Магазини компанії Rolex відкриті в різних країнах Європи, на території країн СНГ вони теж працюють. Перед покупкою можна зв'язатися з консультантом через сайт компанії, щоб отримати відповіді на питання, пов'язані з оформленням покупки.





Схожі новини

Коментарі