НОВИНИ ГРАД » Статті » На що варто звернути увагу при виборі піци
На що варто звернути увагу при виборі піци
Читати grad.ua у  

Піца вже багато років має величезний попит в Україні. Ви можете замовити піцу у Вінниці та розраховувати на дійсно смачну страву, яку можна навіть сплутати з італійською, настільки вона добра.

Що слід врахувати під час вибору піци

Оскільки смачних піц насправді дуже багато, буває дуже складно вирішити, що саме замовити. Щоб вибір було зробити простіше, спочатку розберіться з такими факторами, як:

  • Діаметр. Зазвичай піцерії пропонують страви в трьох розмірах: маленькому, середньому та великому. Перший варіант підійде для однієї людини, другий – для пари, а третій – для компанії. При цьому, якщо ви дуже голодні, краще замовити піцу більшого розміру. Вона смачна навіть коли холодна чи розігріта, тому її завжди можна буде з’їсти пізніше.
  • Товщина тіста. Є два найпоширеніші варіанти: італійський (коли корж дуже тонкий) та американський (коли корж товстий). Краще спробувати кожен, щоб зрозуміти який саме подобається більше.
  • Піцерія. Місце, де ви купуєте піцу має величезне значення. Оскільки в різних місцях використовують інгредієнти різного рівня якості, готують по різним рецептам тощо. Якщо ви раніше нічого не замовляли в цьому закладі, краще спочатку почитати про нього відгуки, щоб впевнитись, що там насправді смачно. За посиланням https://la.ua/vinnytsya/ можна замовити смачну піцу.
  • Начинка. Спробуйте спочатку визначитись що ви більше хочете: м’ясний варіант, з куркою, з морепродуктами або рибою, чи може вегетаріанську. Потім перевірте, що входить до складу варіантів, які вам подобаються, та виключіть ті інгредієнти, які вам не подобаються або ж викликають алергію.

Якщо не знаєте, що обрати – вибирайте класику

Класичні рецепти перевірені часом, тому з ними ви точно не помилитесь. Вони включають тільки найкращі поєднання смаків. Якщо ви не знаєте, чого хочете, спробуйте один з представлених нижче варіанті.

  • «Чотири сири». Унікальна піца, оскільки окрім різних видів сирів, вона не має ніяких інших інгредієнтів. Сири можуть бути різними. Найпоширенішими варіантами є моцарела, горгонзола, пармезан та ементаль.
  • «Маргарита». Піца, яка вважається самою популярною в Італії, де її ще величають «королевою піц». Це вегетаріанський варіант, до складу якого входять тільки помідори та сир моцарела. Нічого зайвого. Головне, щоб вони були якісними. Якщо додати до такої піци ще одну порцію помідорів, часник та орегано вже вийде інша популярна страва – «Маринара».
  • «Пепероні». Ця піца вважається самою поширеною у світі. До її складу входить пепероні, моцарела, пармезан та рукола.
  • «Диявола». Такий варіант буде гарним рішенням, якщо ви надаєте перевагу гостренькому. Такий смак забезпечується завдяки додаванню пікантної салямі.
  • «Капризе». Ще один цікавий варіант піци з м’ясом.



Схожі новини

Коментарі