НОВИНИ ГРАД » Статті » Справжня італійська піца від ресторану Monopizza в Одесі

Справжня італійська піца від ресторану Monopizza в Одесі

Читати grad.ua у  

Монопіца в Одесі радо вітає гостей, які люблять смакувати чудові італійські страви. Тут затишно та смачно, тут пропонують чудове меню з різноманітними стравами. А ще, цей заклад використовує цікаві заохочувальні програми, які допомагають заощадити.

Monopizza 

Меню ресторану Monopizza

Перш, ніж обирати заклад, клієнти роздивляються його меню. У ресторані Monopizza досить великий вибір різних пропозицій, кожен з яких дозволить отримати насолоду від споживання:

  1. Піца – основна страва закладу, бо саме на ній ресторан спеціалізується. Різні види піци можна отримати тут швидко. Варіанти різні – є класичні італійські рецепти, а також цікаві сирні смаколики для тих, хто хоче більше м'яса, можна запропонувати варіант «4 м’яса». Оригінальну піцу урізноманітнять автентичні рецепти, наприклад, «Козацька» з огірками.
  2. Салати – декілька пропозицій салатів можна отримати в піцерії Monopizza. Усі вони готуються зі свіжих інгредієнтів, овочів. Салати замовляють разом з піцою або обирають як окрему страву. Особливо їх люблять усі, хто дотримується принципів дієтичного харчування.
  3. Фокача – закуски за італійськими рецептами. Вони різноманітні як і піца, бо мають різний склад інгредієнтів. Але завжди усі пропозиції засновані на сухому хлібі, який спеціально підсушений для цієї страви.
  4. Десерти – всього декілька варіантів, але асортимент скоро буде розширюватися. Тут тільки десерти власного приготування з ніжним смаком. Спробуйте – вам точно сподобаються такі цікаві пропозиції.
  5. Напої – власного приготування або традиційні напої, які пропонують у кожному закладі. Обирайте те, що до смаку. Але не відмовляйтеся спробувати цікаві варіанти від ресторану, бо вони дійсно продумані.

Особливості ресторану Monopizza

Заклад Monopizza привертає увагу відмінною політикою роботи. Тут усе придумано для того, щоб клієнти залишилися задоволені.

Серед найбільших привілеїв – швидка доставка замовлення. Особливо, якщо клієнт проживає чи працює у центральній частині міста. Кур`єр приїде приблизно за півгодини, а у найвіддаленіші райони доставка не затримується більше години.

Працювати швидко допомагає сучасне обладнання, яке встановлено на кухні піцерії. Професійність поварів також вражає, бо усі замовлення починають готувати тільки після їх отримання. Немає ніяких заготовок на кухні, працюють зі свіжими інгредієнтами.

Особливі пропозиції – чудовий бонус для всіх, хто замовляє багато страв. Знижки та акції допомагають заощадити. Постійні оновлення пропозицій дозволяють постійно обирати щось новеньке з меню та з часом спробувати майже усі основні страви закладу.

Обирайте піцу з Monopizza, замовляйте напої та десерти, отримуйте своє замовлення у найкоротший час, щоб насолоджуватися чудовим смаком італійської їжі самостійно або з веселою компанією однодумців.




Схожі новини

Коментарі