НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Огляд популярних мереж суші ресторанів Чернівцях
Суши
Читати grad.ua у  

Якщо ви чекаєте гостей, а часу на приготування страв немає, доставка суші в Чернівцях допоможе вирішити проблему. Смачні та якісні страви японської кухні будуть доставлені в строк. Вони відмінно підходять для легкого перекусу або щільного обіду. Основне правило свіжість інгредієнтів та дотримання оригінальної рецептури. На жаль, не всі заклади можуть похвалитися відмінною репутацією та різноманітністю меню. Розглянемо популярні заклади суші ресторанів в Чернівцях.

Суші Мастер

Суші Мастер представлена на ринку вже кілька років. Заклад радує своїх гостей відмінною якістю страв, вишуканим смаком та різноманітним меню. Клієнт може замовити суші, роли, супи, вок, салати, закуски, десерти за прийнятними цінами. Замовлення приймаються щодня з 10 ранку до 10 вечора. Клієнт може самостійно заповнити заявку на сайті або зателефонувати за вказаним номером телефону. Менеджер протягом 10 хвилин перезвонить та з'ясує деталі замовлення. Оплатити замовлення можна за допомогою банківської карти або готівкою кур'єру.

Переваги закладу

У Чернівцях відкрито кілька точок закладу, щоб обслуговувати якомога більше гостей міста. Суші Мастер користується попитом та має наступні переваги:

  • Проведення акцій та надання знижок клієнтам. Кожен бажаючий може смачно пообідати в ресторані. У ланч входять - суп, роли та локшина. Для великої компанії вигідніше замовити акційний набір. Це дозволяє заощадити близько 50% від первісної вартості. Напередодні свят або визначних подій ресторан пропонує своїм клієнтам спробувати нові страви за прийнятною ціною.
  • Різноманітність меню. Кухарі намагаються здивує своїх гостей та постійно оновлюють меню. Клієнт може замовити страви для проведення студентської вечірки, корпоративу, романтичної вечері.
  • Оперативна доставка по місту. Після замовлення кур'єр протягом години доставить замовлення в герметичній упаковці, яка зберігає свіжість продуктів. При замовленні від 200 гривень доставка буде абсолютно безкоштовною. Якщо в дорозі з якоїсь причини відбувається затримка, консультант про це попередить клієнта.
  • Послуга самовивозу. При бажанні клієнт може забрати своє замовлення самостійно.

Щоб заощадити свої кошти, необхідно стежити за акціями та знижками закладу. Тим, хто підпишеться на розсилку новин, дарують рол.

Суші Вок

Мережа ресторанів Суши Вок працює на ринку вже більше 10 років. Заклад пропонує своїм клієнтам скуштувати смачні роли, суші, локшину, салати, супи, приготовані зі свіжих інгредієнтів. Кухарі стежать за якістю продуктів та дотримуються пропорції під час приготування страв. Перевагою ресторану вважається оперативна доставка по місту. Кур'єр протягом 1-1,5 години доставить товар в герметичній упаковці, яка зберігає свіжість страв. Крім того, можна оформити самовивіз та забрати їжу самостійно, що трохи економить час в порівнянні з доставкою від закладу. Якщо ви бажаєте заощадити кошти, треба слідкувати за акціями та знижками закладу.




Схожі новини

Коментарі