НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Огляд популярних піцерій в м. Бердянськ

Огляд популярних піцерій в м. Бердянськ

Читати grad.ua у  

Піца може бути дуже різною. Наразі існують як класичні популярні рецепти, так і нові, котрі смакують далеко не всі. Попри все це, велика кількість людей просто обожнюють піцу за простоту її приготування, можливість легко спожити та дійсно смачно втамувати голод. Це спричинило хвилю відкриттів різноманітних ресторанів, в меню яких вона присутня. Якщо вам потрібно замовити піцу в Бердянську, ніяких проблем з цим не виникне. Головне — правильно обрати заклад громадського харчування, котрий може не тільки якісно приготувати, але й відповідним чином обслужити клієнта.

Доставка піци в Бердянську від Монопіца 

Доставка піци в Бердянську від Монопіца

Що робити, якщо потрібна піца на будинок в Бердянську? В такому випадку достатньо всього лише звернути увагу на те, скільки ресторанів відповідного профілю представлено у місті. Нараз їх кількість сягає пари десятків. Більшість з них дозволяють замовляти страви, котрі будуть доставлені протягом всього 1 години. Серед таких закладів експерти відзначають наступні:

  • Монопіца;
  • Немо;
  • Barmalini;
  • Pizza Loft;
  • Jose.

Важко сказати, що якийсь з перерахованих закладів сильно поступається в плані якості обслуговування іншим. Проте останнім часом більшість клієнтів все ж вибирає ресторан Монопіца, який пропонує дійсно смачні італійські страви та швидко їх доставляє по вказаній адресі.

Меню ресторану MONOPIZZA

Меню ресторану засноване на італійських рецептах, які були дещо змінені під локальні українські продукти та смаки жителів міста. Кожен має право вибору страв з відносно невеликого за обсягом списку розділів, до яких входять такі:

  • соковиті салати;
  • середземноморські піци;
  • солодкі десерти;
  • класичні напої;
  • хрустка фокача.

При потребі кухарі закладу можуть додати до традиційних рецептів піц саме ті інгредієнті, котрі вам більше смакують. Для цього передбачене окреме меню з доповненнями.

СПЕЦІАЛЬНІ ПРОПОЗИЦІЇ від MONOPIZZA

Якщо вам потрібна доставка піци Бердянськ завжди має спеціальні пропозиції для вас. Ці подарунки від Монопіца можна використовувати лише окремо один від одного. Акції не сумуються між собою. В місті клієнти закладі мають можливість скористатись такими знижками:

  • -20% до дня народження клієнта (на всі страви, що входять до основного меню ресторану);
  • три піци по ціні всього 99 гривень кожна (Маргарита, Козацька та Піца з куркою та грибами).

Спеціальні пропозиції від Монопіца значно економлять ваші фінанси. Не варто від них відмовлятись. Всі умови потрібно уточнювати у менеджерів по роботі з клієнтами під час підтвердження замовлення. В такому випадку доставка піци в Бердянську буде не тільки швидкою, а ще й дуже дешевою!

Неповторні особливості рецептів MONOPIZZA

Приготування коржів для піци здійснюється з використанням натуральної закваски та цільнозернового борошна. Це створює досить приємний аромат готової страви. Випікання останньої є повністю автоматизованим, тому замовники можуть не переживати стосовно підгорівших в печі продуктів.

Монопіца — це справжня свіжа італійська піца доставка в Бердянську якої виконуєтьсяпротягом 1 години. Тут діють спеціальні пропозиції для клієнтів та гарантується якісне обслуговування замовників!




Схожі новини

Коментарі