НОВИНИ ГРАД » Статті » Змішувач для ванни з душем: зручно та просто
Кран для ванны с душем: описание
Читати grad.ua у  

Змішувачі для ванни – важливий елемент, який забезпечує комфорт та зручність використання ванної кімнати. Якість та надійність змішувача впливає на тривалість його експлуатації без поломок та проблем. Тому краще ретельно вибирати змішувачі у ванну, щоб довгий час не замислюватися про їхню заміну.

Існує безліч різновидів кранів для ванної та душу, які відрізняються вартістю, типом, матеріалом виготовлення та наявністю додаткових функцій. Якщо ви хочете купити кран для ванни з душем ціна якого повністю відповідатиме якості, слід ознайомитися з різновидами виробу. Це допоможе вибрати найбільш відповідну модель змішувача, залежно від ваших побажань та потреб.

краны для ванны с душем

Типи змішувачів для душу

Серед основних різновидів змішувачів для ванни з душем можна виділити:

  1. Вироби з двома вентилями, які дозволяють включати гарячу та холодну воду окремо. Такі моделі найбільш доступні за ціною, що характеризуються простою конструкцією. Вони можуть розділятися на моделі з прокладкою з гуми та рухомим клапаном, а також з клапаном з кераміки та з обертальним приводом.
  2. Одноважільні, які дозволяють відкривати гарячу та холодну воду одним важелем, при повороті якого можна відрегулювати температуру води. Конструкція цих моделей більш надійна та міцна, при цьому вартість трохи вища, ніж у виробів із двома вентилями.
  3. Сенсорні, які не потребують контакту для відкриття води. Ці моделі відкривають подачу води, реагуючи на рух. За допомогою таких змішувачів можна значно заощадити витрати води.
  4. Термостатичні – це вироби, в яких встановлена ​​панель керування та термоелемент. За допомогою такого змішувача можна зберігати температуру води протягом усього періоду використання води. Ці моделі дуже практичні та зручні у використанні.

кран для ванны с душем

Як вибрати кран для ванни з душем

При виборі крана для ванни з душем дуже важливо звернути увагу на зовнішній вигляд та поєднання інтер'єру ванної кімнати. Дизайн змішувача може доповнити ремонт приміщення та підкреслити вишуканість.

Крім зовнішнього вигляду, слід звернути увагу на такі характеристики виробу:

  1. Матеріал, з якого виготовлений кран. Сьогодні популярними є моделі з латуні, нержавіючої сталі, алюмінію та бронзи. Найбільш затребуваними та міцними будуть змішувачі з латуні.
  2. Конструкція виробу – монолітна чи поворотна. Більш зручними для експлуатації є поворотні моделі, в яких можна повернути гусак в потрібну сторону. При цьому міцнішими будуть монолітні варіанти.
  3. Спосіб встановлення – настінний, підлоговий, настільний або з прихованим типом установки. Вибір за цим критерієм залежить від типу обладнання ванної кімнати та побажань щодо дизайну приміщення.
  4. Тип виливу гусака – прямий чи вигнутий, довгий чи короткий. Вибираючи змішувач за цією характеристикою, слід враховувати розміри ванної кімнати, а також необхідність перекладати кран з ванною на раковину.

 Змішувачі для ванної та душу представлені в онлайн-каталозі https://sigma.ua/ у широкому асортименті. Оптимальний вибір моделі крана дозволить створити стильний інтер'єр ванної кімнати, комфорт та тривалу експлуатацію виробу.

кран для ванны с душем




Схожі новини

Коментарі