НОВИНИ ГРАД » Статті » Багатофункціональний пристрій (БФП): що це таке
Многофункциональное устройство (МФУ): что это такое
Читати grad.ua у  

БФП – це пристрій, призначений для друку, копіювання та сканування різних документів та зображень. Сьогодні складно уявити офіс чи виробництво без копіювальної техніки. Завдяки поєднанню кількох функцій, БФП стає незамінним помічником у роботі, а й у особистому користуванні.

Існує безліч різновидів багатофункціональних пристроїв, що відрізняються вартістю, зовнішнім виглядом, функціональними можливостями, розмірами та іншим. Щоб вибрати відповідний пристрій https://comfy.ua/printers/mfy_tip__mfu__print_tp__lazernaja/, слід ознайомитися з основними характеристиками та видами моделей БФП. Це допоможе купити найкращий варіант техніки, залежно від призначення та доступного бюджету.

На що звернути увагу під час виборів БФП

Для вибору оптимальної моделі багатофункціонального пристрою необхідно звернути увагу на такі технічні характеристики:

  1. Вид друку – кольоровий або чорно-білий. Якщо вам у роботі або в побуті необхідно друкувати не тільки чорно-білі документи, а й кольорові зображення, то краще віддати перевагу пристрою з можливістю кольорового друку.
  2. Швидкість друку. Якщо вам не потрібно регулярно друкувати велику кількість аркушів, можна придбати більш просту модель. Для копіювальних центрів та великих офісів / виробництв більш відповідними будуть варіанти з високою швидкістю друку.
  3. Спосіб керування та наявність дисплея, що дуже важливо при регулярній роботі з багатофункціональним пристроєм.
  4. Наявність додаткових функцій – можливості з'єднання (USB, Wi-Fi, Ethernet (RJ-45)), наявністю Bluetooth.
  5. Габарити. Цей параметр дуже важливий за обмеженої кількості вільного місця, а також при купівлі габаритних пристроїв виробничого призначення.
  6. Виробник. Якість роботи та тривалість експлуатації багато в чому залежать від бренду. Для побутового використання відмінно підійдуть маловідомі торгові марки за доступною вартістю, для виробництва чи офісу найкращим рішенням буде покупка пристрою перевіреного бренду.
  7. Формат друку – А4, А3, А2 чи А1 – визначається залежно від потреб та призначення техніки.

Лазерные МФУ

Популярні бренди багатофункціональних пристроїв

На сучасному ринку представлено безліч торгових марок функціональних пристроїв. Серед перевірених та відомих брендів можна виділити:

  • Canon;
  • Kyocera;
  • Sharp;
  • Toshiba;
  • Pantum;
  • HP;
  • Xerox 5

Таким чином, багатофункціональні пристрої призначені для сканування, копіювання та друку кольорових та чорно-білих документів. Вдало обрана модель БФП дозволить вам довго використовувати техніку без необхідності заміни пристрою.




Схожі новини

Коментарі