НОВИНИ ГРАД » Статті » Що потрібне для якісного європейського манікюру?
Что нужно для качественного европейского маникюра?
Читати grad.ua у  

По руках жінки часто можна судити про її доглянутість загалом. Ця частина тіла частіше зазнає впливу різних несприятливих факторів. Водопровідна вода досить жорстка для тіла людини. Особливо агресивними є різноманітні засоби побутової хімії. Вони дуже негативно позначаються на шкірі рук. А буває, що й деякі косметологічні засоби догляду можуть висушити, зіпсувати шкіру. Щоб уникнути цього, потрібно обов'язково користуватися рукавичками, наносити на шкіру рук якісні доглядові засоби і звичайно регулярно робити манікюр.

Якщо все для манікюру знаходиться у вас під рукою, ви можете виконати його, не виходячи з дому. Це стосується обрізного та європейського манікюру. Таку процедуру можна зробити самостійно, перебуваючи в домашніх умовах. Якщо ж є потреба в апаратному чи комбінованому манікюрі, то в такому разі потрібно звернутись до професійного салону.

Матеріали для європейського манікюру

Розглянемо докладніше європейський манікюр. Ще його називають необрізним. Він виконується максимально просто і є одним із найбезпечніших. Імовірність занести якимось чином інфекцію зведено до мінімуму. Такий вид манікюру особливо показаний жінкам, у яких тонка кутикула та капіляри знаходяться ближче до шкіри. Для цієї процедури необхідні такі матеріали та інструменти:

  • пилка для нігтів;
  • ремувер;
  • апельсинова паличка;
  • крем або масло для рук та нігтів.

Пилки можуть бути скляними, керамічними. Вибирайте підходящу вам абразивність пилочку. Ремувер є розм'якшувачем для кутикули. Після нанесення діє дуже швидко. Його перевагою є і те, що він уповільнює зростання кутикули надалі. За допомогою апельсинової палички можна відсувати та видаляти розм'якшену ремувером кутикулу. Її альтернативою може бути пушер. Після проведення процедури манікюру бажано скористатися кремом або олією для зволоження та живлення шкіри рук та нігтів.

Особливості вибору матеріалів для манікюру

Насамперед потрібно визначитися, вибираєте ви матеріали для себе або для надання послуг клієнтам. У будь-якому випадку, щоб вибрати матеріали та інструменти чудової якості, краще купувати їх окремо. У базовому наборі можуть бути зібрані не всі якісні продукти. На таких речах краще не економити, адже в результаті може вийти неякісний манікюр. Що стосується покриття, слід враховувати популярні кольори, сезонність, тренди, актуальні дизайни.




Схожі новини

Коментарі