НОВИНИ ГРАД » Статті » Косметика Cosmedix для ідеальної шкіри
Косметика Cosmedix для идеальной кожи
Читати grad.ua у  

Космецевтика американського бренду Cosmedix з'явилася в 1999 році і з цього часу активно почала набирати популярності. Медична косметика Cosmedix дозволяє досягти бажаних результатів догляду за шкірою без хірургічних втручань, в короткі терміни і з мінімальними витратами.

Особливістю доглядових засобів цього бренду є використання принципу хіральності під час виготовлення продукції. Відповідно до цього принципу, структура продукту повністю відповідає структурі дерми, на яку воно застосовується. Завдяки цьому вдається уникнути почервоніння шкіри та інших негативних ефектів, які можуть виникати при проведенні пілінгів.

Результат використання косметичних засобів, виготовлених з урахуванням принципу хіральності, є максимальним. Ефективність продукту можна побачити після першого застосування.

Торгова марка Cosmedix випускає космецевтику, яка відрізняється безпекою та максимальною ефективністю. Використовуючи косметику бренду, можна повністю уникнути подразнень та агресивного впливу компонентів продукту. Продукція дозволяє сприяти природному живленню, відновленню шкіри та регенерації.

Лінійка косметики пропонує різноманітні засоби для догляду за дермою обличчя, які можна використовувати вдома. Крім того, жоден продукт не тестувався на тваринах, що свідчить про відповідальність компанії.

Інтернет магазин косметики Fabo пропонує широкий вибір засобів перевіреного американського виробника. Ви можете придбати очищаючі, відлущувальні, антивікові, антиоксидантні, зволожуючі та поживні засоби.

Особливості космецевтики Cosmedix

Косметика бренду Cosmedix дозволяє вирішити різноманітні проблеми дерми – вилікувати запальні процеси, очистити жирну шкіру, зменшити вікові зміни шкіри.

Вся продукція виготовлена ​​з натуральних компонентів, підібраних відповідно до принципу хіральності, а також не містить:

  • консервантів;
  • ароматизаторів;
  • дратівливих компонентів;
  • тальку;
  • барвників;
  • парабенів;
  • парафіну;
  • формальдегіду;
  • фталатів;
  • ланоліну;
  • мінеральної олії.

Використання продукції для догляду за шкірою обличчя не викликає больових та неприємних відчуттів, сприяє вирішенню проблеми появи вугрів. В асортименті продукції представлені гелі, тоніки, сироватки, пілінги, креми, скраби, спреї, маски, пудри та доглядові набори.

Переваги косметики бренду Cosmedix

Космецевтика американського бренду характеризується безліччю переваг:

  1. Гелі для очищення, зволожуючі лосьйони та тоніки готують шкіру для проведення основних процедур.
  2. Пілінгові засоби діють м'яко, стимулюючи виробництво колагену, завдяки чому результат помітний після першого очищення.
  3. Креми, які містять кислоти та ретинол у поєднанні із сонцезахисним кремом дозволяють забезпечити профілактику вікових змін та забезпечити шкірі надійний захист.
  4. Сироватки для зволоження, маски для очищення, крему для заспокоєння, відновлення та корекції недоліків дерми виконують свої завдання максимально ефективно.

Завдяки високій якості продукції та натуральному складу можна досягти салонного ефекту в домашніх умовах. В асортименті продукції можна підібрати засоби для кожного типу шкіри та вирішення індивідуальних проблем дерми.




Схожі новини

Коментарі