НОВИНИ ГРАД » Статті » Натуральна косметика – найкращий вибір для ідеальної шкіри
Натуральная косметика – лучший выбор для идеальной кожи
Читати grad.ua у  

Шкіра обличчя – це відображення стану здоров'я кожної людини. На стан дерми впливає клімат, екологія, наявність чи відсутність шкідливих звичок, якість харчування. Крім цього важливий догляд. Натуральна косметика – це найкраще рішення для догляду за шкірою обличчя.

Щоб шкіра була у хорошому стані, слід стежити за способом життя, повноцінно відпочивати, займатися спортом, правильно харчуватися та пити достатню кількість води.

Щоденний догляд за дермою включає кілька етапів: очищення, тонізування та харчування шкіри вологою та корисними речовинами. Важливо підібрати доглядові засоби відповідно до типу шкіри: це може бути косметика для проблемної шкіри, для жирної, сухої або нормальної дерми.

Зрозуміти яка у вас шкіра можна за допомогою простого тесту вдома за кілька годин. Щоб визначити, яка косметика для обличчя вам підійде, слід:

  1. Ретельно вмити особу зі спеціальним засобом (пінка, гель або мус для вмивання).
  2. Кілька годин (достатньо 2-3 годин) не наносити в наявності ніякі засоби і не вмиватися водою.
  3. Після закінчення зазначеного часу слід промокнути обличчя сухою серветкою і подивитися на сліди, які з'явилися після цього на серветці.

У випадку, коли на серветці не залишилося жирних слідів, це говорить про сухість шкіри. Якщо жирні сліди на серветці з'явилися на таких ділянках як лоб, ніс і зона підборіддя, це свідчить про комбіновану шкіру. Якщо сліди жиру надрукувалися на всіх ділянках обличчя, то значить у вас шкіра жирного типу.

Как выбрать косметику для проблемной кожи

Як вибрати косметику для проблемної шкіри?

Проблемна шкіра – це дерма, де часто з'являються запальні освіти та різні прищики. Також про проблеми на шкірі може свідчити надмірна схильність до жирності, поява жировиків та інших утворень.

Якісна косметика допоможе значно зменшити проблемні утворення та покращити загальний стан дерми. Догляд за проблемною шкірою повинен обов'язково включати протизапальні засоби.

За допомогою таких засобів можна досягти гладкої, рівної поверхні шкіри, без жирного блиску та почервоніння. Також така косметика допоможе усунути акне та постакне. При цьому лінійка догляду MyIDi усуває причину появи акне, а також мінімізує наслідки від такої проблеми.

Комплексне рішення – набір для догляду за шкірою обличчя

Для комплексного та повного усунення проблем зі шкірою обличчя косметологи рекомендують використовувати набори для догляду за обличчям, до складу яких входить все необхідне для дерми.

Натуральна косметика від бренду MyIDi включає в комплексний набір наступні засоби:

  • для очищення - мус, гель або пінка;
  • засіб для тонізації;
  • сироватка проти запалень;
  • сироватка для зони навколо очей;
  • крем для зволоження;
  • СОС крем проти запалень;
  • бальзам та скраб для губ.

Такого набору засобів для обличчя більш ніж достатньо для щоденного догляду за шкірою. Дія косметики спрямована на усунення причин та наслідків запалень дерми. Перевагою набору є наявність спеціалізованих позицій для ніжної шкіри навколо очей та для губ.

Не варто забувати і про додатковий догляд. Регулярно слід використовувати маски для обличчя, які допомагають глибоко зволожити та наситити дерму. За допомогою таких простих дій, як щоденний догляд та регулярне використання масок, ви зможете забути про проблеми та насолоджуватися ідеальною шкірою.




Схожі новини

Коментарі